AEK – Ντιναμό Κιέβου : «Πάμε στην Ουκρανία για την πρόκριση» είπε ο Γαλανόπουλος

AEK – Ντιναμό Κιέβου : «Πάμε στην Ουκρανία για την πρόκριση» είπε ο Γαλανόπουλος

Η ΑΕΚ θα τα δώσει όλα, προκειμένου να πάρει την πρόκριση επί της Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Αισιόδοξος πως η ΑΕΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Ο νεαρός χαφ της Ένωσης υπογράμμισε πως οι Ουκρανοί έχουν ένα μικρό προβάδισμα από την άλλη, όμως, δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Γαλανόπουλου: 

«Νομίζω μπορεί να μπήκαμε μουδιασμένα και να δεχθήκαμε το γκολ, αλλά με την εξέλιξη του ματς είδαμε πως το γκολ ήταν η μοναδική φάση του αντιπάλου και δεν απειληθήκαμε πολύ. Έπειτα ανεβήκαμε, ισοφαρίσαμε, πιέσαμε και για το δεύτερο που δεν ήρθε και μείναμε στο 1-1».

Για τις ελπίδες πρόκρισης: «Θα πάμε στην Ουκρανία για να πάρουμε την πρόκριση. Ένα μικρό προβάδισμα το έχει η Ντιναμό, θέλουμε να βάλουμε ένα γκολ και γι΄ αυτό θα πάμε στο Κίεβο. Είδαμε μια Ντιναμό που δεν μας τρόμαξε. Μετά το γκολ αυτοί μείνανε πίσω και έδειξαν ότι φοβήθηκαν».

Γι΄ αυτό που τους είπε ο Χιμένεθ στο ημίχρονο: «Δεν αλλάξαμε κάτι. Μας είπε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, να κυνηγήσουμε τις φάσεις και έτσι ήρθε το γκολ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ