«Τρέλα» για ρεβάνς στην Άρσεναλ : Όλοι μέσα στο Καραισκάκη! (vids)

«Τρέλα» για ρεβάνς στην Άρσεναλ : Όλοι μέσα στο Καραισκάκη! (vids)

Με όλα του τα αστέρια αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Μικέλ Αρτέτα στην πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Europa League.

Λίγες ώρες απομένουν για την πρώτη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι θα φιλοξενήσουν την Πέμπτη (11/3) στο Καραϊσκάκη τους «κανονιέρηδες» στοχεύοντας σε ένα καλό αποτέλεσμα που θα τον… στείλει στο Emirates με βάσιμες ελπίδες πρόκρισης!

Ένα παιχνίδι το οποίο οι Λονδρέζοι το έχουν… σημαδέψει και θέλουν να το κερδίσουν πάση θυσία. Για αυτόν τον λόγο άλλωστε, ο Μικέλ Αρτέτα αναμένεται να… κατεβάσει μία πολύ δυνατή ενδεκάδα με όλα του τα διαθέσιμα αστέρια να δίνουν το «παρών»!

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει μία δυνατή και ποιοτική ενδεκάδα στο Φάληρο, έχοντας ωστόσο αρκετά διλήμματα στο μυαλό του… Το ένα έχει να κάνει με το δεξί άκρο της άμυνας. Φαβορί είναι ο Χέκτορ Μπεγερίν που είναι και ο… βασικός ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ στη θέση του δεξιού μπακ.

Ωστόσο, οι καλές εμφανίσεις του Σέντρικ το τελευταίο διάστημα έχουν βάλει σε σκέψεις τον Αρτέτα, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει πάρει ακόμη την οριστική του απόφαση για τη θέση αυτήν, την ώρα που «παίζει» και το όνομα του Τσέιμπερς που αγωνίστηκε στον τελευταίο αγώνα με την Μπέρνλι…

Στο κέντρο της άμυνας, ο Νταβίντ Λουίζ φέρεται να έχει… κλειδώσει τη μία από τις δύο θέσεις, με τον παρτενέρ του Βραζιλιάνου να «παίζεται» ανάμεσα στον Γκάμπριελ και τον Πάμπλο Μάρι. Αν και ο πρώτος ξεκίνησε τη σεζόν καλύτερα, ο Ισπανός έχει καταφέρει να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής τελευταία και να κερδίσει πόντους, με τον Αρτέτα ωστόσο να μην έχει αποφασίσει ακόμη οριστικά…

Στο κέντρο ο Τζάκα και ο Παρτέι φαίνεται να έχουν πάρει ήδη τις… φανέλες των βασικών. Πιο μπροστά ο Αρτέτα έχει να επιλέξει ανάμεσα στον Όντεγκααρντ και τον Σμιθ Ρόου. Ο Νορβηγός αγωνίστηκε βασικός στην τελευταία αναμέτρηση με την Μπέρνλι, ενώ ο Άγγλος θα δοκιμάσει το πόδι του στη σημερινή προπόνηση, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις από το… διπλό με τη Λέστερ.

Οι δύο θέσεις της τριάδας μπροστά είναι κλεισμένες, με τον Ομπαμεγιάνγκ να ξεκινάει στην κορυφή και τον Σακά στο δεξί άκρο. Οι δύο καλύτεροι ποδοσφαιριστές της φετινής Άρσεναλ, με τον Γκαμπονέζο να έχει 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και τον Άγγλο 6 γκολ και 7 ασίστ! Μάλιστα, οι δυο τους βρίσκονται με… κλειστά μάτια, έχοντας μία φοβερή χημεία.

Για το αριστερό άκρο της επίθεσης οι Άγγλοι μιλάνε για «μάχη» ανάμεσα σε Γουίλιαν και Πεπέ, καθώς και οι δύο περνάνε την καλύτερη τους περιόδο τη φετινή σεζόν. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει τρεις ασίστ στα τελευταία του τρία παιχνίδια, ενώ ο Ιβοριανός ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην εκτός έδρας νίκη με τη Λέστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ