Σεπέλεφ : «Διαφορετικό παιχνίδι στο Κίεβο»

Σεπέλεφ : «Διαφορετικό παιχνίδι στο Κίεβο»

Ο Βολόντιμιρ Σεπέλεφ μίλησε για τη ρεβάνς της Ντιναμό Κιέβου με την ΑΕΚ, για το πόσο διαφορετικό θα είναι το ματς στην Ουκρανία, αλλά και για την πρόκριση στη επόμενη φάση.

Ο Βολόντιμιρ Σεπέλεφ χαρακτήρισε θετική για την Ντιναμό την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και προειδοποίησε ότι η ρεβάνς στο Κίεβο θα είναι διαφορετική.

«Είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε νωρίς και το κάναμε. Το μόνο κακό ήταν ότι δεν κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας και δεχτήκαμε γκολ στο τέλος. Όμως δεν είναι κάτι τρομερό, υπάρχει η ρεβάνς στο Κίεβο και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Είναι περίπλοκο όταν καλείσαι να παίξεις ένα τόσο δύσκολο ματς μετά την διακοπή. Είναι δύσκολο να προσαρμοστείς και να προετοιμαστείς γι’ αυτά τα ματς. Θέλαμε και ένα δεύτερο γκολ, αλλά ήταν το πρώτο μας παιχνίδι για φέτος, η απόδοσή μας έπεσε στο β’ μέρος και ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Το παιχνίδι στο Κίεβο θα είναι πολύ διαφορετικό», είπε ο μέσος των Ουκρανών, που αναφέρθηκε και στην επιρροή του Χριστοδουλόπουλου στο ματς μετά την είσοδό του:

«Πήρε την μπάλα και επιτέθηκε. Η πλειοψηφία των επιθέσεων της ΑΕΚ ήταν από τα πλάγια και ήταν δύσκολο να αμυνθούμε. Υπήρχαν πολλές στημένες φάσεις, κάναμε ένα λάθος και κατάφεραν να σκοράρουν».

Ο Σεπέλεφ χαρακτήρισε επίσης σωστή την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε: «Παραβίασα τους κανόνες κόβοντας έναν παίκτη που έβγαινε στην αντεπίθεση, οπότε ήταν σωστή».

Για την πίεση από την ατμόσφαιρα, ο παίκτης τόνισε: «Σε όλη την διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί πίεζαν και αυτό δυσκόλεψε το έργο μας για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι  η ΑΕΚ είναι συμπαγής και καλή στην κατοχή της μπάλας και προσπαθήσαμε να μην της δώσουμε χώρους. Γενικά ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, σκοράραμε εκτός έδρας και πρέπει να κερδίσουμε στο Κίεβο για να συνεχίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ