Μπόικο : «Δεν υπάρχει φαβορί στο Ντιναμό-ΑΕΚ»

Μπόικο : «Δεν υπάρχει φαβορί στο Ντιναμό-ΑΕΚ»

Ο Ντένις Μπόικο μίλησε για τη ρεβάνς μεταξύ ΑΕΚ και Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία και ξεκαθάρισε πως ακόμα οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50.

Ο Ντένις Μπόικο πιστεύει ότι ΑΕΚ και Ντιναμό δεν έλυσαν τους λογαριασμούς τους μετά το χθεσινό 1-1 στο ΟΑΚΑ κι αυτό αναμένεται να συμβεί στο Κίεβο, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Επίσης ο γκολκίπερ των Ουκρανών αναφέρθηκε στο χθεσινό ματς, αλλά και στο πότε έμαθε πως θα αγωνιστεί βασικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τερματοφύλακα των Ουκρανών:

Για το ματς: «Δεν μπορώ να κάνω εκτίμηση, πρέπει να το ξαναδούμε και να το αναλύσουμε. Οι προπονητές ήδη μας είπαν ότι όλες οι αδυναμίες μας θα εντοπιστούν και θα βελτιωθούν. Πρέπει να ξαναδώ το ματς, πριν δώσω οποιαδήποτε απάντηση είχε πολλές φάσεις».

Για το 1-1:
 «Δεν υπάρχει φαβορί σε αυτό το ζευγάρι. Οι πιθανότητες παραμένουν 50-50. Για εκτός έδρας παιχνίδι όμως σίγουρα δεν ήταν κακό αποτέλεσμα».

Για το πότε έμαθε ότι θα ήταν βασικός:
 «Στην προπόνηση πριν από το παιχνίδι».

Για την πίεση που δέχτηκε στο β’ μέρος:
 «Ήταν δύσκολο το ματς σε όλη την διάρκειά του. Παίζαμε εκτός έδρας απέναντι σε μία καλή ομάδα. Χρειάστηκε να αμυνθούμε πολύ, όμως το κάναμε καλά. Οι προπονητές μας είχαν προειδοποιήσει να μην μείνουμε πολύ πίσω αλλά ήταν δύσκολο να το αποφύγουμε στο πρώτο επίσημο ματς. Μας επηρέασε πιθανώς η κούραση, παίζαμε μετά από αρκετό καιρό. Όμως όλα θα κριθούν στο Κίεβο»/

Για το αν η Ντιναμό μπορεί να μιμηθεί την Ντνίπρο και να φτάσει στον τελικό: 
«Φυσικά, γιατί όχι; Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ