Τέταρτος νεότερος σκόρερ της Γιουνάιτεντ στην Ευρώπη ο Ντιαλό (vid)

Τέταρτος νεότερος σκόρερ της Γιουνάιτεντ στην Ευρώπη ο Ντιαλό (vid)

Με την καταπληκτική κεφαλιά του ενάντια στη Μίλαν ο Αμάντ Ντιαλό κατάφερε να γίνει ο 4ος νεαρότερος σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε ισόπαλη με 1-1 στο πρώτο παιχνίδι με τη Μίλαν για τους «16» του Europa League, με τον Αμάντ Ντιαλό να κλέβει την παράσταση και να σκοράρει για πρώτη φορά με τα χρώματα των κόκκινων διαβόλων, γράφοντας ιστορία.

Ο νεαρός εξτρέμ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του Ολντ Τράφορντ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στο 50ο λεπτό βρέθηκε στην περιοχή για να πάρει την απίστευτη μπαλιά του Μπρούνο Φερνάντες και με ανάποδη κεφαλιά να «κρεμάσει» τον Ντοναρούμα για να βάλει μπροστά στο σκορ τους κόκκινους διαβόλους.

Το γκολ αυτό, το πέτυχε όντας μόλις 18 ετών και 243 ημερών, ενώ φυσικά ήταν το πρώτο του με τη φανέλα της ομάδας του Μάντσεστερ.

Έτσι, σε ευρωπαϊκό επίπεδο με τη νέα του ομάδα έγινε ο τέταρτος νεαρότερος σκόρερ, πίσω από τους Μέισον Γκρίνγουντ (17 ετών και 353 ημερών), Μάρκους Ράσφορντ (18 ετών και 117 ημερών) και Τζορτζ Μπεστ (18 ετών και 158 ημερών).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ