Κίοουν : «Αδικήθηκε στην Άρσεναλ ο Παπασταθόπουλος»

Κίοουν : «Αδικήθηκε στην Άρσεναλ ο Παπασταθόπουλος»

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Άρσεναλ, Μάρτιν Κίοουν θεωρεί πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αδικήθηκε στους κανονιέρηδες και δεν έπρεπε να αποχωρήσει.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη, κάτι που σχολίασε και ο παλαίμαχος παίκτης των κανονιέρηδων, Μάρτιν Κίοουν.

Ο πρώην παίκτης των Λονδρέζων μίλησε για τον Έλληνα αμυντικό και έδειξε να έχει εξαιρετική άποψη, λέγοντας μάλιστα πως αδικήθηκε στην Άρσεναλ και θα μπορούσε να μείνει περισσότερο, αφού τον θεωρεί καλύτερο ποδοσφαιριστή από τον Μουστάφι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην αγγλική τηλεόραση:

«Πιστεύω πως αδικήθηκε στην Άρσεναλ ο Σωκράτης. Θεωρώ πως ήταν καλύτερος παίκτης από τον Μουστάφι. Πρόσφερε στην ομάδα και του εύχομαι καλή επιτυχία για το μέλλον», τόνισε ο παλαίμαχος αμυντικός.

Για τη νίκη των κανονιέρηδων: «Έδειξαν χαρακτήρα στο τέλος και πέτυχαν δύο γκολ. Όμως θα πρέπει να προσέξουν με τα λάθη που έκαναν. Στο 1-1 του Ολυμπιακού τόσο ο Λένο όσο και ο Θεμπάγιος ενήργησαν πολύ λανθασμένα. Δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ