Κεσιέ : «Στην Αφρική κάνουν 20 μίλια με τα πόδια κάθε πρωί για ένα κομμάτι ψωμί»

Κεσιέ : «Στην Αφρική κάνουν 20 μίλια με τα πόδια κάθε πρωί για ένα κομμάτι ψωμί»

Για το εάν τον εξαντλούν τα χιλιόμετρα που διανύει σε κάθε αγώνα ρωτήθηκε ο Φρανκ Κεσιέ, με τον Ιβοριανό μέσο να δίνει την πιο... ανθρώπινη απάντηση.

Ένα από τα βασικά γρανάζια της μεσαίας γραμμής της Μίλαν τη φετινή σεζόν αποτελεί ο Φρανκ Κεσιέ. Ο Ιβοριανός μέσο έχει καταγράψει 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έως τώρα με την φανέλα της Μίλαν, μετρώντας 10 γκολ και 3 ασίστ.

Έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» λοιπόν, ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο εάν τον εξαντλούν τα πολλά χιλιόμετρα που διανύει σε κάθε αναμέτρηση, με τον μέσο της Μίλαν να δίνει την πιο ανθρώπινη και ειλικρινής απάντηση.

«Πίσω στην Αφρική και στην χώρα από όπου προέρχομαι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν 20 μίλια με τα πόδια κάθε πρωί για ένα κομμάτι ψωμί. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι κουράζομαι ή φοβάμαι να τρέξω πολύ.

Πολλές φορές οι συμπαίκτες μου με ρωτάνε πως το κάνω. Τους απαντάω ότι αυτό είναι το φυσιολογικό για μένα. Κερδίζω τόσα χρήματα που θα ήταν παράλογο να μην ιδρώνω σε κάθε ματς εντός γηπέδου. Υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν και δεν κερδίζουν ούτε το 1/4».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ