Οριστικά εκτός με Αρσεναλ και Αρη οι Χασάν, Βαλμπουενά – Καλύτερα ο Μπα, παλεύει για Λονδίνο

Οριστικά εκτός με Αρσεναλ και Αρη οι Χασάν, Βαλμπουενά – Καλύτερα ο Μπα, παλεύει για Λονδίνο

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει χωρίς τον Χασάν και τον Βαλμπουενά για το ματς με την Αρσεναλ, αλλά ο Μπα έχει επιδείξει εντυπωσιακή βελτίωση και μπορεί να προλάβει.

Όταν έχεις παίξει 100 παιχνίδια σε σχεδόν ενάμιση χρόνο. Παίζοντας Ευρώπη από τον Ιούλιο του 2019, ομίλους Champions League, νοκ άουτ-φωτιά στο Europa League, έχεις κατακτήσει το πιο δύσκολο πρωτάθλημα όλων των εποχών (με πλέι οφ με τους 6 πρώτους), ετοιμάζεσαι για το δεύτερο σερί, έχεις κατακτήσει ένα Κύπελλο και είσαι στα ημιτελικά το δεύτερου και μέσα σε όλα δεν έχεις κάνει προετοιμασία, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Θα έχεις προβλήματα.

Και εάν σε όλα αυτά συμπεριλάβεις και τον παράγοντα «κορωνοϊός», καθίσταται σαφές γιατί ο Ολυμπιακός έφτιαξε ένα τόσο μεγάλο ρόστερ, που να μπορεί να ανταπεξέλθει και να καλύψει τις απουσίες.

Κόντρα στη Λάρισα ο Ολυμπιακός είδε ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές να αποχωρούν με ενοχλήσεις. Αχμέντ Χασάν (δικέφαλος), Ματιέ Βαλμπουενά (προσαγωγός) και Μπρούμα (δικέφαλος) γύρισαν με προβλήματα από την αναμέτρηση της Κυριακής. Και μία ημέρα μετά το ρεπό της Δευτέρας, φάνηκε ότι οι δύο πρώτοι είναι σχεδόν απίθανο να μπορέσουν να προλάβουν την αναμέτρηση με την Αρσεναλ.

Και αυτό επιβεβαιώθηκε και τυπικά. Καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν έδειξαν ότι τα μυϊκά προβλήματα είναι σημαντικά. Και δεν θα τους επιτρέψουν να ταξιδέψουν στην Αγγλία, για την αναμέτρηση με τους Κανονιέρηδες. Παράλληλα, όμως, θα χάσουν όπως όλα δείχνουν και το ματς της πρεμιέρας των πλέι οφ, με αντίπαλο τον Αρη, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Θυμίζουμε ότι ο Χασάν έχει πρόβλημα στον δεξιό δικέφαλο και ο Βαλμπουενά αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, στα 10 λεπτά που αγωνίστηκε στο Αλκαζάρ.

Την ίδια ώρα ο Ουσεϊνού Μπα κάνει την τελική προσπάθεια για να προλάβει. Και όλα δείχνουν ότι έχει σοβαρές πιθανότητες να τα καταφέρει. Καθώς το πρόβλημα στη μέση έχει φύγει σε μεγάλο βαθμό. Συνεχίζει τις διπλές θεραπείες και όλα δείχνουν ότι ο Μαρτίνς θα μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς του Emirates.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ