Άρσεναλ : Πρόβλημα στη σχέση Ομπαμεγιάνγκ – Αρτέτα ενόψει Ολυμπιακού

Άρσεναλ : Πρόβλημα στη σχέση Ομπαμεγιάνγκ – Αρτέτα ενόψει Ολυμπιακού

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στη σχέση του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τον Μικέλ Αρτέτα.

Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στη σχέση του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τον Μικέλ Αρτέτα λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για τη φάση των «16» του Europa League.

Μπορεί οι «κανονιέρηδες» να βρίσκονται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, έχοντας μάλιστα πανηγυρίσει δύο μεγάλες διαδοχικές νίκες με Ολυμπιακό στο Φάληρο για το Europa League (3-1) και με Τότεναμ στο Έμιρειτς για την Premier League (2-1), όμως το κλίμα στην αγγλική ομάδα δεν είναι το καλύτερο δυνατό.

Αυτό γιατί η σχέση του κορυφαίου σκόρερ των Λονδρέζων με τον προπονητή τους βρίσκεται σε… κρίση. Ο Γκαμπονέζος επιθετικός έφτασε στο Έμιρειτς μετά την προκαθορισμένη ώρα πριν το παιχνίδι με την Τότεναμ και επικαλέστηκε την κίνηση για την καθυστέρησή του. Αυτό προκάλεσε οργή στον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος τον άφησε εκτός ενδεκάδας στο εν λόγω παιχνίδι.

Ο 31χρονος επιθετικός έγινε έξαλλος από τη μη χρησιμοποίηση του και μάλιστα δεν συμμετείχε ούτε στους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του για τη νίκη, αλλά ούτε και στην αποθεραπεία μετά τον αγώνα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που υποπίπτει σε παράπτωμα αργοπορίας ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των «κανονιέρηδων», αλλά και γενικά σε παράπτωμα, καθώς νωρίτερα στη σεζόν φέρεται να είχε αψηφήσει τα μέτρα για τον κορωνοϊό για να κάνει τατουάζ.

Ο Αρτέτα με αυτή του την κίνηση θέλησε να δώσει το μήνυμα ότι κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα, ενώ σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ έχει και την υποστήριξη των αποδυτηρίων, με τους ποδοσφαιριστές να είναι στο πλευρό του, στην απόφαση να κινηθεί με τιμωρία, ενάντια στον ποδοσφαιριστή.

Πλέον, το ερώτημα είναι αν όλη αυτή κατάσταση που έχει προκληθεί θα επηρεάσει και τον επαναληπτικό αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δηλαδή, αν η «τιμωρία» του Ομπαμεγιάνγκ ήταν για ένα παιχνίδι ή αν ενδέχεται να μείνει στον πάγκο και στην επαναληπτική αναμέτρηση της Πέμπτης (18/3) κόντρα στους ερυθρόλευκους για τους «16» του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ