Άρσεναλ : Όλα καλά με Ομπαμεγιάνγκ και Αρτέτα, παίζει κανονικά με Ολυμπιακό

Άρσεναλ : Όλα καλά με Ομπαμεγιάνγκ και Αρτέτα, παίζει κανονικά με Ολυμπιακό

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα στο ματς με την Τότεναμ, ο Αρτέτα δήλωσε ότι θα λυθεί εκ των έσω και πράγματι οι δυο τους τα βρήκαν και ο Γκαμπονέζος επιθετικός υπολογίζεται κανονικά για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ θα βρίσκεται κανονικά στην κορυφή της επίθεσης της Άρσεναλ για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Europa League, καθώς το θέμα με το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε στο ματς με την Τότεναμ λύθηκε κατόπιν συνάντησης με τον Μικέλ Αρτέτα.

Ο Γκαμπονέζος στράικερ των Λονδρέζων δεν αγωνίστηκε στο ματς της περασμένης Κυριακής με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, διότι έφτασε καθυστερημένα στο Εμιρέιτς λόγω μποτιλιαρίσματος, με τον Μικέλ Αρτέτα να ξεκαθαρίζει ότι το ζήτημα με τον Γκαμπονέζο θα λυθεί πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό εσωτερικά.

Πράγματι ο Ισπανός τεχνικός και ο επιθετικός των κανονιέρηδων έκατσαν στο τραπέζι και συζήτησαν για το γεγονός αυτό και βρήκαν τη λύση. Σύμφωνα με το «football.london», αλλά και όλα όσα αναφέρουν τα περισσότερα ΜΜΕ στο Νησί, το θέμα θεωρείται λήξαν, καθώς ο Γκαμπονέζος επιθετικός προπονήθηκε κανονικά, όντας ευδιάθετος, ενώ θα βρεθεί κανονικά στην κορυφή της επίθεσης των Λονδρέζων στο αυριανό παιχνίδι με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ