Ολυμπιακός : Η έκπληξη που σκέφτεται ο Μαρτίνς για την Άρσεναλ

Ολυμπιακός : Η έκπληξη που σκέφτεται ο Μαρτίνς για την Άρσεναλ

Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε σχήμα με τρία στοπερ στην τελευταία προπόνηση και τον Ανδρούτσο δεξιά. Κάτι που είχε κάνει με την Σίτι στο Καραϊσκάκη.

Με νέα προβλήματα αλλά με πίστη πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει κάτι καλό αύριο το βράδυ στο Έμιρειτς απέναντι στην Άρσεναλ. Η ήττα με 3-1 στο Καραϊσκάκη λογικά έχει ψαλιδίσει τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης με τον Πέδρο Μαρτίνς πάντως και τους παίκτες του να είναι αποφασισμένοι για να αποδείξουν πως είναι αλύγιστοι!

Σε αυτό το γήπεδο άλλωστε ο Ολυμπιακός μετρά δύο σερί νίκες. Ο στόχος είναι να τις κάνεις τρεις και ότι έρθει!

Ο Μαρτίνς που θα χρειαστεί ξανά να κάνει… τα μαγικά του καθώς τα προβλήματα δεν λείπουν. Εκτός από τους Σεμέδο και Αβραάμ έμειναν στην Αθήνα και οι τραυματίες Χασάν και Ελ Αραμπί με τον Μαρτίνς να έχει περιορισμένες επιλογές και στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Ο Πορτογάλος πάντως στην τελευταία προπόνηση έδειξε πως σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει σε έκπληξη κόντρα στην Άρσεναλ.

Στην προπόνηση λοιπόν δοκίμασε σχήμα με τρία στόπερ έχοντας τον Χολέμπας στην ευθεία μαζί με τους Μπα και Σωκράτη.

Σχήμα που μεταβάλλεται σε 5-4-1 όταν αμύνεται με τους Ανδρούτσο και Ρέαμπτσιουκ στα δύο άκρα της άμυνας και γίνεται 3-5-2 στην επίθεση με τον Φορτούνη να πλαισιώνει τον Ελ Αραμπί. Εμβιλά, Καμαρά και Μασούρας με τον Σα να είναι κάτω από τα γκολπόστ συμπληρώνουν το σχήμα.

Αν πάντως πάει τελικά σε 4-3-3 ο Μαρτίνς τότε θα βγει από την 11αδα ο Χολέμπας και θα μπει στον άξονα ο Μπουχαλάκης.

Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς παίζει σπάνια από την αρχή με τρια στόπερ. Για την ακρίβεια το έκανε φέτος μια φορά ο Πορτογάλος με την Σίτι στο Καραισκάκη για να καλύψει τα τότε προβλήματα που είχε η ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ