Παπασταθόπουλος : «Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει νικήσει τρεις φορές εκτός έδρας την Αρσεναλ»

Παπασταθόπουλος : «Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει νικήσει τρεις φορές εκτός έδρας την Αρσεναλ»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να χτίσουν πάνω στη νίκη που πέτυχαν απόψε στο Εμιρέιτς, ενώ επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει κερδίσει τρεις φορές εκτός έδρας την Αρσεναλ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Εμιρέιτς της Αρσεναλ με 1-0, στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τους «16» του Europa League και ολοκλήρωσε με το κεφάλι ψηλά τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να χτίσουν πάνω σε αυτή τη νίκη, ενώ ο έμπειρος στόπερ επισήμανε ότι ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει κερδίσει τρεις φορές εκτός έδρας την Αρσεναλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπασταθόπουλου:

Για το τι γεύση αφήνει ο αποκλεισμός: «Μας αφήνει μία γεύση η οποία είναι πικρή για τον αποκλεισμό, αλλά κάναμε μία καλή εμφάνιση και σε αυτή πρέπει να μείνουμε και να χτίσουμε για να ονειρευόμαστε στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει νικήσει τρεις φορές στο γήπεδο της την Άρσεναλ και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε χτίζοντας πάνω σε αυτό».

Για το τι έφταιξε για τον αποκλεισμό: «Πιστεύω ότι σε εμάς κόστισε το πρώτο παιχνίδι γιατί εκεί θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα και να μη δεχτούμε όσα γκολ δεχτήκαμε. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω. Συνολικά κάναμε πολύ καλά παιχνίδια και χτίζουμε πάνω σε αυτά».

Για το σύστημα με τους τρεις στόπερ: «Εγώ είδα ότι παίξαμε καλά αν και δεν το έχουμε δουλέψει πολύ το σύστημα. Μας το ζήτησε ο προπονητής και όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Αυτό μας δίνει μία οντότητα γιατί είναι σημαντικό να προσαρμόζεσαι σε κάθε σύστημα και σε αυτό που ζητάει ο προπονητής».

Για τη σχέση του με τους πρώην συμπαίκτες του: «Απ’ ότι είδατε υπάρχει σεβασμός και φιλία μεταξύ μας. Όταν είσαι σε μία ομάδα τρία χρόνια σίγουρα έχει αναπτυχθεί μία σχέση. Στο γήπεδο και εγώ και εκείνοι απέδειξαν ότι θέλαμε τη νίκη και η φιλία παραμένει στην άκρη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ