Ιμπραΐμοβιτς : «Ένα λάθος έφερε τον αποκλεισμό μας»

Ιμπραΐμοβιτς : «Ένα λάθος έφερε τον αποκλεισμό μας»

Ένα και μοναδικό λάθος έφερε την ήττα και κατ' επέκταση τον αποκλεισμό της Μίλαν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Σαν Σίρο (1-0), σύμφωνα με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Η Μίλαν ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Σαν Σίρο (1-0), με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από το Europa League, κάτι το όποιο οφείλεται σε ένα και μοναδικό λάθος σύμφωνα με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ μπήκε ως αναπληρωματικός στη ρεβάνς των δύο ομάδων της Πέμπτης για τους «16» του Europa League και είχε μια μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 74ο λεπτό με μια δυνατή κεφαλιά, που απέκρουσε με δυσκολία ο Χέντερσον. Έτσι, δεν κατάφερε να γλιτώσει την ομάδα του από την ήττα και τον αποκλεισμό.

«Και στα δύο παιχνίδια ήμασταν πολύ καλοί όμως κάναμε ένα λάθος, δεχθήκαμε ένα γκολ στην ρεβάνς και αυτό μας αφήνει εκτός. Έπρεπε να φτιάξουμε περισσότερες φάσεις. Δεν μας άξιζε να αποκλειστούμε, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μαθαίνεις από τα άσχημα και ωριμάζεις περισσότερο.

Θα συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για την επόμενη σεζόν δεν μπορώ να πω κάτι τώρα, για το παρόν ξέρω ότι είμαι εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 39χρονος επιθετικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ