ΑΕΚ : Η αποστολή της Ένωσης για το ματς με την Ντιναμό Κιέβου

ΑΕΚ : Η αποστολή της Ένωσης για το ματς με την Ντιναμό Κιέβου

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με την Ντιναμό στο Κίεβο, καθώς εκτός έμειναν οι Λόπες και Κονέ που δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, και οι Βράνιες-Λιβάγια που είναι τιμωρημένοι.

Καμία έκπληξη δεν επιφύλασσαν οι επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία.

Ο Σοτζέι Μασούντ θα βρεθεί κανονικά στην αποστολή της Ένωσης, από την οποία έλειπε στο πρώτο παιχνίδι, ενώ εκτός έμειναν οι Λόπες και Κονέ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, καθώς και οι Βράνιες και Λιβάγια που είναι τιμωρημένοι.

Φυσικά εκτός είναι και οι Χούλτ, Μοράν που δεν έχουν δηλωθεί για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της Ένωσης και ο Ούρος Τσόσιτς που ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό του. Πάντως, ο Σέρβος στόπερ δεν θα ταξίδευε έτσι κι αλλιώς στο Κίεβο, επειδή ήταν ανέτοιμος. Αλλά με τα τωρινά δεδομένα πάει κι άλλο πίσω η επιστροφή του.

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ:

Μπάρκας, Τσιντώτας, Ντούνης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μπάμμπης, Γιακουμάκης, Αραούχο, Αντωνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ