Λειψία : Έφτιαξε χώρο καπνίσματος για τον Σάρι στα αποδυτήρια

Λειψία : Έφτιαξε χώρο καπνίσματος για τον Σάρι στα αποδυτήρια

Σε μια αν μη τι άλλο πρωτότυπη κίνηση προέβη η Λειψία, η οποία δημιούργησε ξεχωριστό χώρο μέσα στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, προκειμένου να καπνίζει εκεί ο Μαουρίτσιο Σάρι!

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Λειψία έκανε την ανατροπή και πανηγύρισε διπλό – μισή πρόκριση μέσα στην Ιταλία, επικρατώντας 3-1 της Νάπολι χάρη στα δύο γκολ του Βέρνερ και ένα του Μπρούμα. Το απόγευμα της Πέμπτης (22/2) η Red Bull Arena θα φιλοξενήσει τη ρεβάνς του ζευγαριού, με τους ανθρώπους του γερμανικού συλλόγου, να παίρνουν τα μέτρα τους ενόψει της επίσκεψης των Ιταλών.

Όπως αποκάλυψε η Bild, οι άνθρωποι της Λειψίας τοποθέτησαν γυψοσανίδα πλάτους 3 μέτρων και ύψους 3.5 μέτρων εντός των αποδυτηρίων των φιλοξενούμενων (στο χώρο όπου βρίσκονται τα κρεβάτια των φυσικοθεραπευτών), προκειμένου να «ιδιωτικοποιήσουν» έναν χώρο όπου ο Μαουρίτσιο Σάρι θα μπορεί να καπνίζει ελεύθερα και δεν θα ενοχλεί τους τριγύρω του. Μάλιστα, κατόπιν αιτήματος της Νάπολι, όλοι οι ανιχνευτές καπνού στα αποδυτήρια, θα είναι απενεργοποιημένοι.

«Ο Σάρι καπνίζει αρειμανίως. Είναι πραγματικά απίστευτο. Δεν έχω δει ποτέ κανέναν που να καπνίζει τόσο πολύ. Ευτυχώς που πρέπει να το σταματά κατά τη διάρκεια των αγώνων», είχε πει πρόσφατα σε συνέντευξή του ο αρχηγός της Νάπολι, Μάρεκ Χάμσικ, μιλώντας για την… αγιάτρευτη συνήθεια του προπονητή του.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ