Europa League : Δυνατές «μάχες» με φόντο τα ημιτελικά

Europa League : Δυνατές «μάχες» με φόντο τα ημιτελικά

Οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Europa League παίζονται απόψε…

Στην τελική ευθεία οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με το Europa League να μπαίνει απόψε σε πρώτο πλάνο. Οκτώ ομάδες αγωνίζονται στις 22:00, έχοντας σαν στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Άρωμα Αγγλίας στη λίστα με τα φαβορί για κατάκτηση του τροπαίου. Το πρώτο φαβορί είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (απόδοση 2.60) και το δεύτερο αποτελεί η Άρσεναλ (απόδοση 4.00).

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αντιμετωπίζουν απόψε εκτός έδρας την Γρανάδα, σε ένα ματς στο οποίο είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Όσον αφορά τους «κανονιέρηδες», υποδέχονται στο Emirates τη μαχητική Σλάβια Πράγας, με τις αποδόσεις να αδικούν τους Τσέχους και όσα έχουν πετύχει ως τώρα.

Αρκετά πιο αμφίρροπες, βάσει αποδόσεων, οι άλλες δύο αναμετρήσεις. Άγιαξ – Ρόμα και Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Βιγιαρεάλ, με την πλάστιγγα να γέρνει οριακά υπέρ των Άγιαξ και Βιγιαρεάλ, αντίστοιχα. Οι δυο τους, μάλιστα, αποτελούν και τα φαβορί που συνθέτουν την τετράδα με τους επικρατέστερους φιναλίστ.

Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε πως μπορεί κανείς να κάνει την πρόβλεψή του στην αγορά για το ποιο θα είναι το ζευγάρι του τελικού του φετινού Europa League, με τις αποδόσεις να κυμαίνονται από 3.00 μέχρι 31.00!

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ