Χάτσκεβιτς : «Δεν κοιτάμε το ποιοι λείπουν από την ΑΕΚ, θέλουμε την πρόκριση»

Χάτσκεβιτς : «Δεν κοιτάμε το ποιοι λείπουν από την ΑΕΚ, θέλουμε την πρόκριση»

Ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, Αλεξάντρ Χάτσκεβιτς, τόνισε πως η ομάδα του δεν ασχολείται με τις απουσίες που θα έχει η ΑΕΚ στο μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά μόνο με το πως θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Στη Ντιναμό Κιέβου δεν ασχολούνται με τις απουσίες της ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Αλεξάντρ Χάτσκεβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς του 1-1 στο ΟΑΚΑ.

Ο Λευκορώσος τεχνικός εξέφρασε την αισιοδοξία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (22/2, 20:00) στηριζόμενος στο γεγονός ότι η ομάδα του στο πρώτο παιχνίδι διένυσε περισσότερα χιλιόμετρα από κάθε άλλο ματς της τη φετινή σεζόν. Παράλληλα, τόνισε πως περιμένει μια μικρή βελτίωση στο τεχνικό κομμάτι από τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλεξάντρ Χάτσκεβιτς στη συνέντευξη Τύπου:

Για την κατάσταση κάποιων παικτών του που είχαν προβλήματα: «Ο Γκονζάλες είναι έτοιμος, για τον Μποκανί οι γιατροί δεν θεωρούν ότι είναι έτοιμος, ο τραυματισμός του δεν του επιτρέπει να παίξει και θα κάνει ατομικό πρόγραμμα για δυο με τρεις εβδομάδες ακόμη. Ο Πεβάριτς επίσης, παρότι θα προπονηθεί σε λίγο με την ομάδα, δεν θα είναι έτοιμος».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα παίξει χωρίς δύο σημαντικούς παίκτες όπως ο Βράνιες και Λιβάγια και αν αυτό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για τη Ντιναμό: «Σε καμία περίπτωση. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν έχει σημασία ότι κάποιοι από τους σημαντικούς παίκτες της ΑΕΚ δεν θα αγωνιστούν».

Για την ετοιμότητα του Ζαμπράνο: «Ο Ζαμπράνο κάνει προπονήσεις δύο φορές την ημέρα, αλλά για το αυριανό παιχνίδι δεν θα είναι έτοιμος. Δε θα παίξει».

Για τα χρώματα με τα οποία θα αγωνιστεί η Ντιναμό αύριο: «Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα αυτό, είναι των διαιτητών να αποφασίσουν».

Για τη φυσική κατάσταση στην οποία πιστεύει ότι θα είναι η ομάδα του μετά το πρώτο ματς: «Όσον αφορά τη φυσική κατάσταση είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ τρέξαμε 117 χιλιόμετρα, περισσότερα από προηγούμενα παιχνίδια. Ό σον αφορά την τεχνική θα ήθελα να δω περισσότερα σε αυτό το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ