Έμερι : «Αξίζαμε την πρόκριση, είμαστε περήφανοι»

Έμερι : «Αξίζαμε την πρόκριση, είμαστε περήφανοι»

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε μετά τη νίκη και την πρόκριση της Βιγιαρεάλ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (2-1) και τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε το εισητήριο για τους «4» του Europa League.

Μετά τη νίκη και την πρόκριση της Βιγιαρεάλ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (2-1) ο Ουνάι Έμερι τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε το εισητήριο για τους «4» του Europa League.

«Αγωνιστήκαμε με σοβαρό και συγκεντρωμένο τρόπο, παρά το πλεονέκτημα που είχαμε από το πρώτο παιχνίδι. Καταφέραμε να σκοράρουμε, δείχνοντας την καλύτερη ποιότητά μας και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.

Δεν δεχτήκαμε εύκολα αντεπιθέσεις από την Ντιναμό, η οποία με την Τότεναμ είχε αποδειχθεί ότι ήταν θανατηφόρα στις αντεπιθέσεις. Ελέγξαμε το παιχνίδι καλά, ακόμη και μετά το γκολ που δεχθήκαμε, και αξίζαμε την πρόκριση», ανέφερε αρχικά ο 49χρονος τεχνικός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Έχω συνηθίσει να συναντώ προηγούμενες ομάδες, οπότε το να παίξω εναντίον της Αρσεναλ δεν θα είναι μια νέα εμπειρία. Θα την αντιμετωπίσουμε με ταπεινότητα, υπερηφάνεια και υπευθυνότητα.

Έχουμε τη μεγάλη ευκαιρία να φέρουμε τη Βιγιαρεάλ στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και είμαστε περήφανοι, αλλά προσπαθούμε να ζήσουμε την κατάσταση στο έπακρο χωρίς να νιώσουμε ιδιαίτερα τις αναπόφευκτες πιέσεις που υπάρχουν.

Θα ήθελα οι φίλαθλοί μας να ήταν εδώ για να απολαύσουν αυτή τη στιγμή. Μας χειροκρότησαν όταν φύγαμε από το προπονητικό κέντρο και αυτή είναι η σωστή ανταμοιβή για εμάς και για αυτούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ