H κριτική των παικτών της ΑΕΚ

H κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική των κιτρινόμαυρων για το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου για τη φάση των 32 του Europa League.

Οι μεγάλες επεμβάσεις του Μπάρκα, οι σούπερ Χριστοδουλόπουλος και Μπακασέτας που αντικαταστάθηκαν νωρίς και ο μοιραίος Μασούντ. Διαβάστε την κριτική των παικτών της ΑΕΚ και του Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου.

Μπάρκας: Πολύ μεγάλο ματς από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, που σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις γλίτωσε την Ένωση από βέβαιο γκολ.

Γκάλο: Από τους καλύτερους της ΑΕΚ. Πολλά χιλιόμετρα, καλή δουλειά στα μετόπισθεν, σημαντικές βοήθειες στη δημιουργία.

Λαμπρόπουλος: Δεν πατούσε τόσο καλά και έκανε κάποια εύκολα λάθη, κυρίως με την μπάλα στα πόδια. Κέρδισε πάντως αρκετές μονομαχίες.

Τσιγκρίνσκι: Ο Ουκρανός έδειξε πως βρίσκεται σε οικείο περιβάλλον και προσαρμόστηκε άμεσα στις απαιτήσεις του ματς. «Διαβάζοντας» πολλές φάσεις και έχοντας συνολικά μια καλή παρουσία.

Μπακάκης: Πρέπει να ήταν ο παίκτης που έτρεξε περισσότερο από οποιονδήποτε στο γήπεδο. Καλύπτοντας πολλές φορές χώρους αρκετά μακριά από το πεδίο δράσης του.

Σιμόες: Ο αρχηγός της ΑΕΚ έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, «μπλοκάροντας» τον άξονα της Ντιναμό και σταματώντας σχεδόν όλες τις προσπάθειες των γηπεδούχων να αναπτυχθούν από τον άξονα.

Γαλανόπουλος: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τους καλύτερους της ΑΕΚ, όμως όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να κουράζεται, κάνοντας κάποια λάθη σε εύκολες φάσεις.

Χριστοδουλόπουλος: Από τους πιο δραστήριους για τους Κιτρινόμαυρους. Ταλαιπώρησε πολύ την άμυνα της Ντιναμό, απείλησε με μακρινά σουτ τον Μπόικο, ενώ προσπάθησε να αξιοποιήσει και τους συμπαίκτες του.

Μασούντ: Θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στους κορυφαίους της ΑΕΚ, αν δεν έχανε εκείνη την ευκαιρία στο 51’. Πρόκειται για φάση που δεν δικαιολογείται να χαθεί από έναν παίκτη της κλάσης του και που τον καθιστά ως τον «μοιραίο» για τους Κιτρινόμαυρους.

Μπακασέτας: Τρομερή δουλειά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, με τον Έλληνα μέσο να συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του. Ίσως θα μπορούσε να δώσει ακόμα περισσότερα αν έμενε κι άλλο στον αγωνιστικό χώρο.

Aραούχο: Δεν μπόρεσε να μπει για τα καλά στο ματς, έχοντας ένα άσχημο τελείωμα στην κλασική ευκαιρία του 6’ και μια παρουσία που έβγαζε εκνευρισμό και έλλειψη σιγουριάς.

Κλωναρίδης: Στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν κατάφερε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του. Αδυνατώντας να δημιουργήσει ρήγματα από τα αριστερά, παρότι φρέσκος.

Γιακουμάκης: Η παρουσία του γέμισε την αντίπαλη περιοχή, όμως θα μπορούσε να έχει καλύτερες επιλογές με την μπάλα στα πόδια.

Αϊντάρεβιτς: Aγωνίστηκε λίγο για να κριθεί

Μανόλο Χιμένεθ: Ο Ισπανός τεχνικός είχε διαβάσει άριστα την Ντιναμό, με την ΑΕΚ να κάνει μια ολοκληρωτική εμφάνιση, για περίπου 70 λεπτά. Παίζοντας με πλάνο, θάρρος και αποφασιστικότητα. Ωστόσο, στο τελευταίο 20λεπτο η διαχείριση του αγώνα από πλευράς Χιμένεθ αποδείχθηκε λανθασμένη, με την απόσυρση των Χριστοδουλόπουλου και Μπακασέτα από το γήπεδο να κρίνεται ως βιαστική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ