ΑΕΚ : Αυτά είπε ο Χιμένεθ στον Μασούντ μετά τη χαμένη ευκαιρία

ΑΕΚ : Αυτά είπε ο Χιμένεθ στον Μασούντ μετά τη χαμένη ευκαιρία

Κανένα λόγο για να αισθάνεται ενοχές ή τύψεις για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου δεν πρέπει να έχει ο Σοτζέι Μασούντ, όπως του είπε στην προπόνηση της Παρασκευής (23/2) στα Σπάτα ο Μανόλο Χιμένεθ.

Τη ψυχολογία και το ηθικό του Σοτζέι Μασούντ προσπάθησε να αναπτερώσει ο Μανόλο Χιμένεθ, λίγο μετά το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης της ΑΕΚ κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός κατά τη διάρκεια του αγώνα έχασε ένα σίγουρο γκολ, με αποτέλεσμα να έχει πάρει βαριά τον αποκλεισμό της Ένωσης από τη συνέχεια του Europa League.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (23/2) στα Σπάτα ο Χιμένεθ πλησίασε τον Μασούντ και του είπε: «Μην διανοηθείς να ζητήσεις συγγνώμη, κανείς που προσπαθεί δεν οφείλει να ζητάει συγγνώμη. Εγώ στην καριέρα μου τέτοια ευκαιρία δεν έχασα ποτέ γιατί δεν είχα καταφέρει να βρεθώ σε αυτή τη θέση μπροστά από το τέρμα όπως εσύ με την προσπάθεια που έκανες σε όλο το ματς»

Μάλιστα, ο Χιμένεθ απείλησε και με… πασίγιο τον Μασούντ ανάμεσα στους συμπαίκτες του, αλλά και με… φατούρο αν ζητούσε συγγνώμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ