«Τρέχει» για τον τελικό του Europa League o Μαγκουάιρ

«Τρέχει» για τον τελικό του Europa League o Μαγκουάιρ

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες του Χάρι Μαγκουάιρ για τον τελικό με τη Βιγιαρεάλ.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ, κάνει αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και να συμμετάσχει στον τελικό του Europa League με τη Βιγιαρεάλ που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στο Γκντανσκ της Πολωνίας.

Ο διεθνής Άγγλος στόπερ της Γιουνάιτεντ, που έδωσε το «παρών» ως βασικός και στα 34 προηγούμενα ματς των «κόκκινων διαβόλων» στην εφετινή Premier League, τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή (09/05) στη νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Άστον Βίλα με 3-1, μετά από σύγκρουσή του με τον Ανουάρ Ελ Γκαζί.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η αγγλική ομάδα, ο Μαγκουάιρ θα χάσει δεδομένα πέρα απ’ το αποψινό ματς με τη Λέστερ (είναι σε εξέλιξη) και τα επόμενα ματς της εφετινής Premier League, κόντρα σε Λίβερπουλ, Φούλαμ και Γουλβς.

«Έκανε όλες τις εξετάσεις και το καλό νέο είναι ότι δεν έχει κάποιο ράγισμα» τόνισε απ’ την πλευρά του ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και πρόσθεσε πως «…έχει ζημιά σε έναν σύνδεσμο του αστραγάλου κι ευελπιστώ ότι θα είναι διαθέσιμος για τον τελικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ