ΑΕΚ – Μίλαν: «Η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί που ανήκει ιστορικά» αναφέρει ο Δημάτος

ΑΕΚ – Μίλαν: «Η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί που ανήκει ιστορικά» αναφέρει ο Δημάτος

Η ΑΕΚ έμεινε αήττητη και έπαιξε την Μίλαν στα ίσα σε δυο σερί ματς και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, αναφέρει πως η ΑΕΚ επιστρέφει στην Ευρώπη εκεί που της αξίζει πραγματικά. Αναλυτικά τι ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook: «Η ΑΕΚ επέστρεψε κανονικά και στην Ευρώπη, εκεί που ιστορικά ανήκει! Έξι σερί […]

Η ΑΕΚ έμεινε αήττητη και έπαιξε την Μίλαν στα ίσα σε δυο σερί ματς και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, αναφέρει πως η ΑΕΚ επιστρέφει στην Ευρώπη εκεί που της αξίζει πραγματικά.

Αναλυτικά τι ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook:

«Η ΑΕΚ επέστρεψε κανονικά και στην Ευρώπη, εκεί που ιστορικά ανήκει! Έξι σερί ματς αήττητη, χτίζοντας πλέον τον δικό της ευρωπαϊκό συντελεστή, που έχει μπροστά της όλες τις προϋποθέσεις για να τον βελτιώσει στα δικά της δεδομένα, δύο μεγάλα παιχνίδια στα οποία στάθηκε ισότιμα, αν όχι και καλύτερα, απέναντι στη μεγάλη Μίλαν των 18 διεθνών τίτλων.

Και φυσικά ένα τεράστιο «ευχαριστώ» από όλους εμάς σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που με τη δική του παρουσία σφράγισε με τον πιο εμφατικό τρόπο αυτή την επιστροφή.

Και από σήμερα το βράδυ το UEFA Europa League και το ματς με τη Μίλαν αποτελεί ήδη παρελθόν και η προσοχή όλων επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ