Αταλάντα : Κίνδυνος τιμωρίας από την UEFA

Η Αταλάντα κινδυνεύει με τιμωρία, μιας και η UEFA ανακοίνωσε πειθαρχικό έλεγχο για τη συμπεριφορά οπαδών της στο ματς με τη Ντόρτμουντ, για τη φάση των «32» του Europa League. Η ιταλική ομάδα κατηγορείται πως ο ποδοσσφαιριστής των Γερμανών, Μίτσι Μπατσουαγί, δέχτηκε ρατσιστικές επιθέσεις από τις κερκίδες, ενώ η ομάδα του Μπέργκαμο κατηγορείται, επίσης, για […]


Αταλάντα : Κίνδυνος τιμωρίας από την UEFA | to10.gr

Η Αταλάντα κινδυνεύει με τιμωρία, μιας και η UEFA ανακοίνωσε πειθαρχικό έλεγχο για τη συμπεριφορά οπαδών της στο ματς με τη Ντόρτμουντ, για τη φάση των «32» του Europa League.

Η ιταλική ομάδα κατηγορείται πως ο ποδοσσφαιριστής των Γερμανών, Μίτσι Μπατσουαγί, δέχτηκε ρατσιστικές επιθέσεις από τις κερκίδες, ενώ η ομάδα του Μπέργκαμο κατηγορείται, επίσης, για ρίψη αντικειμένων και φωτοβολίδων στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο επιθετικός της Ντόρτμουντ είχε ποστάρει στο Twitter ότι δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από τους Ιταλούς οπαδούς.

«Η υπόθεση της Αταλάντα θα εξεταστεί από την επιτροπή ηθικής και πειθαρχικού ελέγχου της UEFA στις 22 Μαρτίου», ανακοίνωσε σχετικά η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο