Η Daily Star θυμήθηκε τον Ολυμπιακό μέσω… του τελικού του Europa League

Η Daily Star θυμήθηκε τον Ολυμπιακό μέσω… του τελικού του Europa League

Τι κοινό μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός, με τον φετινό τελικό του Europa League; Η απάντηση; Τα πέναλτι.

O Ολυμπιακός αποτέλεσε θέμα στην ηλεκτρονική έκδοση της Daily Star, με αφορμή την έκβαση που είχε ο φετινός τελικός του Europa League.

Η αγγλική εφημερίδα ανέβασε ένα άρθρο, το οποίο αφορούσε τις μεγαλύτερες, σε έκταση τερμάτων, εκτελέσεις πέναλτι και οι ερυθρόλευκοι βρίσκονταν μέσα σε αυτές. Το παιχνίδι φυσικά όπου αναφερόταν το βρετανικό ταμπλόιτ, δεν ήταν άλλο από τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΚ, το 2009.

«Το νούμερο ένα της Βιγιαρεάλ, Χερόνιμο Ρούλι, δεν ήταν ο μοναδικός τερματοφύλακας που σκόραρε γκολ σε μία επική μοναμαχία. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Αντώνης Νικοπολίδης, έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα, το 2009, στον τελικό του ελληνικού Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ. Το τέρμα που πέτυχε έφερε την λήξη σε μία δραματική διαδικασία πέναλτι, αφού το παιχνίδι έληξε με 4-4 στην παράταση», ανέφερε χαρακτηριστικά το κομμάτι των Πειραιωτών στο δημοσίευμα.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια, όπου είχαν την ίδια απίθανη εξέλιξη, ήταν τα ΚΚ Παλάς – Σιβίκς (επίσης σε τελικό κυπέλλου στην Ναμίμπια), Μπρόκενχαρστ – Άντοβερ (όπου έτρεξαν το μεγαλύτερο σερί χωρίς να χαθεί εκτέλεση), Ομπερνάι – Βιτελσέμ και Λίβερπουλ – Μίντλεσμπρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ