Μίλαν : Βούρκωσε μιλώντας για τον Αστόρι ο Μπονούτσι (vid)

Μίλαν : Βούρκωσε μιλώντας για τον Αστόρι ο Μπονούτσι (vid)

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι «λύγισε» on camera μιλώντας για τον αδικοχαμένο Νταβίντε Αστόρι, ζητώντας να διακοπεί η συνέντευξη λόγω της συναισθηματικής του φόρτισης. 

Η Άρσεναλ ήταν ανώτερη χθες το βράδυ στο Σαν Σίρο, πήρε δίκαια το διπλό (2-0) επί της Μίλαν και παράλληλα τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Europa League. Οι «ροσονέρι» θα παλέψουν μέχρι τέλους για την ανατροπή στη ρεβάνς του Emirates, με τον Λεονάρντο Μπονούτσι να αναγνωρίζει τη δυσκολία, αλλά να μην αποκλείει τίποτα. «Ας πάμε στο Λονδίνο με το πνεύμα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατον. Το ποδόσφαιρο είναι πάντα σκληρό», τόνισε.

Η επόμενη ερώτηση που δέχθηκε ο αρχηγός της Μίλαν δεν αφορούσε το ποδόσφαιρο, αλλά τον αδικοχαμένο Νταβίντ Αστόρι, με τον Ιταλό στόπερ να λυγίζει on camera και βουρκωμένος να μιλά για τον συμπατριώτη του και καλό του φίλο, που στις 4 Μαρτίου «έφυγε» από τη ζωή, μόλις στα 31 του, από ανακοπή καρδιάς.

«Με άγγιξε ο ξαφνικός θάνατός του, θα τον έχω για πάντα μαζί μου. Ο Ντάβιντε ήταν νούμερο ένα απ’ όλες τις απόψεις. Δεν είχα την ευκαιρία να του πω «αντίο». Ήταν ένας σπουδαίος συμπαίκτης και ένας σπουδαίος άνθρωπος», είπε βουρκωμένος, ζητώντας να διακοπεί η συνέντευξη λόγω της συναισθηματικής του φόρτισης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ