Παπασταθόπουλος – «Σπουδαία και σημαντική η αντίδραση»

Παπασταθόπουλος – «Σπουδαία και σημαντική η αντίδραση»

Οι δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Σλόβαν

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα 3-0 της Σλόβαν Μπρατισλάβας και με το… 1,5 πόδι είναι στους ομίλους του Europa League.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα δήλωσε ικανοποιημένος κυρίως από την αντίδραση που έβγαλαν οι «ερυθρόλευκοι».

Δείτε όσα είπε ο Παπασταθόπουλος:

Για το ματς: «Η εικόνα του αγώνα ήταν πολύ καλή, βγάλαμε αντίδραση όπως ήθελε ο προπονητής. Ήμασταν καλύτεροι, έχουμε περιθώρια βελτίωσης, αλλά ήταν πολύ σπουδαία και σημαντική η αντίδραση».

Για το αν εξασφαλίστηκε η πρόκριση: «Έχουμε προβάδισμα, αλλά υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάμε να κερδίσουμε και εκεί».

Για τον Βάτσλικ και το γεγονός ότι η άμυνα δέχτηκε πρώτη τελική στο 88′: «Δεν έχει σημασία ποιος παίζει, είμαστε καλή ομάδα, δεμένη, έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις μαζί και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Θα βρούμε ρυθμό. Συγχαρητήρια στους νέους παίκτες που μπήκαν σήμερα, ο Βατσλίκ πήγε πολύ καλά, έχουμε 4 τερματοφύλακες και τους χρειαζόμαστε όλους».

Για την αποθέωση του Βαλμπουενά από τον κόσμο μετά το χαμένο πέναλτι με Λουντογκόρετς: «Πολύ σημαντικό που έχουμε τον κόσμο μαζί μας και τον ευχαριστούμε. Τον θέλουμε, αυτό δείχνει ότι είμαστε μία οικογένεια και έχουμε μία ομάδα που θα πάει να κατακτήσει οποιονδήποτε στόχο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ