Η μεγάλη έκπληξη του Σισέ, η απόφαση για Ονιεκουρού, ο Μασούρας και ο Ρόνι που προκάλεσε αίσθηση στο Ρέντη…

Η μεγάλη έκπληξη του Σισέ, η απόφαση για Ονιεκουρού, ο Μασούρας και ο Ρόνι που προκάλεσε αίσθηση στο Ρέντη…

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη Σλόβαν, με τον Μαρτίνς να εκπλήσσεται από τον Σισέ, να ετοιμάζει τον Ονιεκουρού και να τρίβει τα χέρια με τον Ρόνι Λόπες.

Το 3-0 του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας αποτέλεσε εμβόλιο… ψυχολογίας. Η θετική διάθεση/σκέψη επέστρεψε, τα χαμόγελα επίσης. Και παρά το σοκ που προηγήθηκε, όλοι στο Ρέντη, έχουν επικεντρωθεί στο να αλλάξουν το κλίμα. Καθώς η χρονιά μόλις ξεκίνησε και η ανάγκη οι πρωταθλητές να είναι κυριαρχικοί στις επόμενες υποχρεώσεις τους είναι μεγάλη. Με τη μοναδική συζήτηση που απασχολεί τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να είναι μία: Νίκη και στον επαναληπτικό με τη Σλόβαν.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει και στην Μπρατισλάβα εμφάνιση αντίστοιχη με αυτή του Γ. Καραϊσκάκης. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να ξεκινάει σήμερα επί της ουσίας την προετοιμασία του αγώνα. Κάνοντας δοκιμές και εμφανίζοντας τις σκέψεις του, ενόψει του επαναληπτικού με τους Σλοβάκους. Ενός αγώνα, στον οποίο είναι εξαιρετικά πιθανό, πλέον, να έχει στη διάθεσή του και τον Πάπε Αμπού Σισέ!

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός των Ερυθρόλευκων είχε υποστεί κάκωση στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης. Και θεωρούνταν σχεδόν βέβαιο ότι θα έχανε το δεύτερο παιχνίδι. Εντούτοις, ο MVP του πρώτου αγώνα, όχι μόνο βγήκε στο γήπεδο σε χρόνο ρεκόρ, αλλά σήμερα, αντί να κάνει ένα κομμάτι του προγράμματος της ομάδας, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, εν τέλει έβγαλε όλη την προπόνηση και συμμετείχε και στο δίτερμα, ως παρτενέρ του Παπασταθόπουλου.

Ακόμη η παρουσία του Σισέ παραμένει αμφίβολη, ωστόσο ο ίδιος δείχνει μεγάλη διάθεση να παραμείνει στο αρχικό σχήμα. Εάν αυτό δεν συμβεί, ωστόσο, τη θέση του δίπλα στον Σωκράτη δεν αναμένεται να πάρει ο Ουσεϊνού Μπα, αλλά ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς, τον οποίο επίσης δοκίμασε στο δίτερμα ο πορτογάλος τεχνικός.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς έδειξε διάθεση να διατηρήσει τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στο πρώτο παιχνίδι. Ετσι, Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσικου, Εμβιλά, Μάντι και Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί, ήταν βασικοί στη δοκιμή. Με μοναδικοί εξαίρεση τον Χένρι Ονιεκουρού. Ο οποίος δεν ξεκίνησε βασικός στο Καραϊσκάκη, αλλά ο 51χρονος τεχνικός δείχνει έτοιμος να του δώσει αυτή την ευκαιρία στην Μπρατισλάβα.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ πήρε τη θέση του Γιώργου Μασούρα στην 11άδα που δοκίμασε ο Μαρτίνς και έπαιξε αριστερά, στον χώρο που του αρέσει να κινείται. Την ίδια ώρα, ο Ελληνας εξτρέμ, έμεινε εκτός και λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Και όλα δείχνουν ότι θα έχει την ευκαιρία να πάρει μερικές ανάσες.

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΟΝΙ ΛΟΠΕΣ…

Στο δίτερμα ο Μαρτίνς έκανε αρκετές αλλαγές, με την είσοδο του Πιέρ Κούντε στο σχήμα, αντί του Αγκιμπού Καμαρά να είναι μία από εκείνες που ξεχώρισαν. Μάλιστα, δεν είναι μυστικό ότι ο προπονητής των πρωταθλητών δείχνει διάθεση να δοκιμάσει κάποια στιγμή την 3άδα Εμβιλά, Καμαρά, Κούντε. Ενώ πολύ καλές είναι οι εντυπώσεις που αφήνεις στις πρώτες του προπονήσεις ο Ρόνι Λόπες.

Οι πληροφορίες από το Ρέντη αναφέρουν πως ο 25χρονος εξτρέμ είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη αίσθηση έως τώρα. Καθώς η ποιότητά του είναι τόσο εμφανής σε ό,τι κάνει μέσα στο γήπεδο, που έχει προκαλέσει πλατιά χαμόγελα. Μπορεί ακόμη να μην είναι 100% έτοιμος, αλλά ο Μαρτίνς δείχνει διάθεση να τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με τους Σλοβάκους, ως αλλαγή. Και συγκεκριμένα σε θέση δεξιού εξτρέμ, καθώς και στο δίτερμα έδειξε ότι του αρέσει πολύ να συγκλίνει και να εκτελεί ή να δημιουργεί με το αριστερό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ