Ολυμπιακός – Το πρόγραμμα για τον επαναληπτικό με την Σλόβαν

Ολυμπιακός – Το πρόγραμμα για τον επαναληπτικό με την Σλόβαν

Οι Ερυθρόλευκοι το πρωί της Τετάρτης (25/8, 10:30) θα προπονηθούν στου Ρέντη και στις 15:00 θα αναχωρήσουν για την Σλοβακία – Στις 12:30 η συν. Τύπου του Μαρτίνς.

Την περασμένη Πέμπτη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Σλόβαν Μπρατισλάβας και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League. Την ερχόμενη Πέμπτη οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν στην Μπρατισλάβα την πρωταθλήτρια Σλοβακίας, με στόχο να σφραγίσουν το εισιτήριο για τους ομίλους.

Το απόγευμα της Τρίτης (24/8) η πειραϊκή ΠΑΕ γνωστοποίησε το πρόγραμμα των πρωταθλητών Ελλάδας για τον επαναληπτικό με την Σλόβαν, με τους Πειραιώτες να αναχωρούν το μεσημέρι της Τετάρτης στις 15:00 για την Σλοβακία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν θα προπονηθούν στην Μπρατισλάβα, αλλά η τελευταία τους προπόνηση πριν την αναμέτρηση με την Σλόβαν θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης στις 10:30 στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Οσον αφορά στην συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς, θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (12:30), χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων, ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά από το Olympiacos TV.

Υπενθυμίζουμε ότι το ματς είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Πέμπτης στις 21:45.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Την Τετάρτη (25/8) θα αναχωρήσει η αποστολή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας  στη Σλοβακία για τα Play-offs του UEFA Europa League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Τετάρτη 25/8

10:30 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη (ανοικτή για 15 λεπτά μόνο για το κανάλι που έχει τα δικαιώματα).

12:30 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Olympiacos TV.

15:00 Αναχώρηση της αποστολής για Σλοβακία

Πέμπτη 26/8

20:45 (Τοπική ώρα) Σλόβαν Μπρατισλάβας-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η συνέντευξη Τύπου της Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 25/8 στις 17:15 (τοπική ώρα), ενώ η προπόνησή τους θα γίνει στις 18:00 (τοπική ώρα) επίσης στο Tehelné pole stadium.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ