Με Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φενέρμπαχτσε και Αντβέρπ στον όμιλο ο Ολυμπιακός

Με Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φενέρμπαχτσε και Αντβέρπ στον όμιλο ο Ολυμπιακός

Δύσκολη κλήρωση για τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Europa League. H Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα και η Αντβέρπ θα είναι οι αντίπαλοι των «ερυθρόλευκων».

Ήταν γνωστό πως το φετινό Europa League θα ήταν ίσως το πιο απαιτητικό των τελευταίων ετών με τις ομάδες να μειώνονται από 48 σε 32. Κάτι που κατάλαβε καλά και ο Ολυμπιακός στην κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης που του βάζει πολύ δύσκολα, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν ότι είναι μαθημένοι σε αυτά.

Έτσι λοιπόν η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα κληθεί να αντιμετωπίσει για το τέταρτο γκρουπ την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα αλλά και την Αντβέρπ που πρόσφατα απέκτησε τον Ράτζα Ναϊνγκολάν και προκρίθηκε επί της Ομόνοιας στα πέναλτι. Όμιλος… Champions League με την πρόκριση να φαντάζει ανοιχτή για όλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, οι οκτώ πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα προκριθούν απευθείας στη φάση των «16» ενώ οι δεύτερες κάθε ομίλου θα δώσουν δύο αγώνες μπαράζ με τις οκτώ ομάδες που θα βρεθούν στο Europa League έχοντας τερματίσει στην τρίτη θέση των ομίλων του Champions League.

Τέλος, από φέτος δεν θα είναι χαμένες οι τρίτες των ομίλων του Europa League αφού υποβιβάζονται στο Europa Conference League, όπου δίνουν δύο αγώνες μπαράζ με τις αντίστοιχες τρίτες των ομίλων της νεοσύστατης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με έπαθλο το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Conference League.

Οι ημερομηνίες των αγώνων:

1η αγωνιστική: 16 Σεπτεμβρίου
2η αγωνιστική: 30 Σεπτεμβρίου
3η αγωνιστική: 21 Οκτωβρίου
4η αγωνιστική: 4 Νοεμβρίου
5η αγωνιστική: 25 Νοεμβρίου
6η αγωνιστική: 9 Δεκεμβρίου

*Αργότερα μέσα στη μέρα θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα και οι ακριβείς ώρες των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ