Βαλμπουενά – «Τα λέμε σύντομα Φενέρμπαχτσε»

Βαλμπουενά – «Τα λέμε σύντομα Φενέρμπαχτσε»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έστειλε το μήνυμά του στην πρώην του ομάδα, Φενέρμπαχτσε ενόψει της επικείμενης κόντρας στους ομίλους του Europa League με τον Ολυμπιακό.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά θα κληθεί να αντιμετωπίσει στους ομίλους του Europa League την παλιά του ομάδα Φενέρμπαχτσε, με την τουρκική ομάδα να βγαίνει από την κληρωτίδα του τρίτου pot.

Ο 36χρονος αγωνίστηκε στα Καναρίνια για μια διετία και συγκεκριμένα από το 2017 μέχρι το 2019. Από εκεί τον πήρε ο Ολυμπιακός και τον έφερε στο λιμάνι.

Με την φανέλα της Φενέρ, ο Βαλμπουενά «έγραψε» συνολικά 71 συμμετοχές, με απολογισμό 12 γκολ και 24 ασίστ, χωρίς όμως να πανηγυρίσει κάποιο τίτλο με την ομάδα.

Ο Γάλλος δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως θα την βρει απέναντί του στο Europa League, γράφοντας στον λογαριασμό του στο twitter: «Θα σας δω από κοντά όλους πολύ σύντομα».

Θυμίζουμε πως και πέρυσι, αντιμετώπισε μια άλλη πρώην ομάδα του στους ομίλους του Champions League και συγκεκριμένα την Μαρσέιγ.

Η Φενέρμπαχτσε δεν άφησε αναπάντητο το post του Βαλμπουενά, απαντώντας λίγο αργότερα στον Γάλλο του Ολυμπιακού: «Μας έλειψες, τα λέμε σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ