Η Άιντραχτ χάνει τον καλύτερό της παίκτη

Η Άιντραχτ χάνει τον καλύτερό της παίκτη

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι έτοιμη να παραχωρήσει τον Φίλιπ Κόστιτς.

Ο Ολυμπιακός θα βρει στο δρόμο του στους ομίλους του Europa League την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τους «Αετούς» όμως να αναμένονται να παρουσιαστούν κατά τι διαφορετικοί, καθώς κατά πάσα πιθανότητα ο καλύτερός τους παίχτης, Φίλιπ Κόστιτς θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο Σέρβος ακραίος μπακ χαφ έχει ζητήσει από την διοίκηση της ομάδας να φύγει, καθώς αναζητά ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Προτάσεις για τον Κόστιτς δεν έχουν φτάσει ακόμα στα γραφεία της Άιντραχτ, αλλά μετά την απαίτηση του ποδοσφαιριστή, αυτό αναμένεται να συμβεί άμεσα.

Η Λάτσιο είναι η ομάδα που έχει συνδεθεί με την περίπτωσή του, καθώς ο Μαουρίτσιο Σάρι τον θεωρεί ιδανικό για αυτό που θέλει να εφαρμόσει στον αγωνιστικό χώρο. Πλέον με τέσσερις μέρες να απομένουν για την ολοκλήρωση του μεταγραφικού παραθύρου, η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας θα κάνει την κίνησή της για να τον αποκτήσει.

Από την μεριά του ο Κόστιτς έχει ζητήσει από την Άιντραχτ να μην ταξιδέψει για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αρμίνια Μπίλεφελντ για την τρίτη αγωνιστική της Bundesliga, πιέζοντας για να φύγει.

Είναι χαρακτηριστικό πως στις δύο τελευταίες σεζόν του με την ομάδα, ο Κόστιτς έχει μοιράσει 35 ασίστ συνολικά, περισσότερες από οποιονδήποτε άλλο στην Γερμανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ