Φενερμπαχτσέ – Η… πελάτισσα του Ονιεκούρου (vids)

Φενερμπαχτσέ – Η… πελάτισσα του Ονιεκούρου (vids)

Ο Ονιεκούρου όταν αγωνιζόταν στην Γαλατάσαραϊ είχε αντιμετωπίσει τέσσερις φορές την Φενερμπαχτσέ, με τον Νιγηριανό να έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες, με 2 γκολ και 1 ασίστ!

Με Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φενερμπαχτσέ και Αντβέρπ κληρώθηκε στους ομίλους του Europa League ο Ολυμπιακός, με τους Ματιέ Βαλμπουενά και Χένρι Ονιεκούρου να γνωρίζουν καλά τα… μυστικά της τούρκικης ομάδας.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε παίξει για δύο χρόνια στην Φενερμπαχτσέ, πριν έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στους Ερυθρόλευκους, ενώ ο Νιγηριανός εξτρέμ τα τελευταία χρόνια είχε αντιμετωπίσει πολλές φορές την τούρκικη ομάδα ως παίκτης της Γαλατάσαραϊ. Ο Χένρι Ονιεκούρου έχει αντιμετωπίσει τέσσερις φορές την Φενερμπαχτσέ ως παίκτης της «Τσι μπομ», με τον Αφρικανό μεσοεπιθετικό να έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας μάλιστα πετύχει δύο γκολ, ενώ έχει δώσει και μία ασίστ.

Τη σεζόν 2018/2019, στο πρώτο του πέρασμα από την Γαλατάσαραϊ, αντιμετώπισε δύο φορές την Φενερμπαχτσέ, έχοντας δύο ισοπαλίες. Εντός έδρας με 2-2 και εκτός έδρας με 1-1, σε ένα παιχνίδι μάλιστα που πέτυχε το μοναδικό γκολ που σκόραρε η «Τσι μπομ».

Την επόμενη σεζόν ο Ονιεκούρου ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη που πέτυχε η Γαλατάσαραϊ στην έδρα της Φενερμπαχτσέ με 3-1, για την 23η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, με τον Νιγηριανό να έχει ένα γκολ και μια ασίστ.

Πέρσι, η «Τσι μπομ» κέρδισε και πάλι στην έδρα της αιώνιας αντιπάλου της, με τον Χένρι να ξεκινάει βασικός και να παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο για 77 λεπτά στη νίκη της Γαλατά με 1-0. Ο Ονιεκούρου έχει… πελάτισσα την Φενερμπαχτσέ, με τον Νιγηριανό να ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ξανά την τούρκικη ομάδα, αυτή τη φορά ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ