Μίλαν : «Πέσαμε με ψηλά το κεφάλι» είπε ο Μπονούτσι

Μίλαν : «Πέσαμε με ψηλά το κεφάλι» είπε ο Μπονούτσι

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες της Μίλαν στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Άρσεναλ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο αρχηγός των Ροσονέρι, Λεονάρντο Μπονούτσι.

Η Μίλαν προσπάθησε σκληρά στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά, εν τέλει έχασε με σκορ 3-1 στο Έμιρεϊτς από τους Άγγλους. Ωστόσο, ο Λεονάρντο Μπονούτσι με δηλώσεις του επισήμανε πως έμεινε ικανοποιημένος από τη γενική εικόνα των Ροσονέρι.

Μάλιστα, ο αρχηγός των Μιλανέζων επισήμανε πως όλα κρίθηκαν στο παιχνίδι του Σαν Σίρο και όχι στην Αγγλία.

«Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν προσπαθήσαμε ή ότι δεν πιστέψαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δυστυχώς, μετά το δεύτερο γκολ της Αρσεναλ, χάσαμε το δρόμο μας. Ημασταν ισάξιοι της Αρσεναλ και αν είχαμε αξιοποιήσει κάποιες από τις ευκαιρίες μας, το ματς θα είχε εξελιχθεί διαφορετικά», είπε αρχικά για να συμπληρώσει λίγο αργότερα:

«Βελτιωθήκαμε αισθητά σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, ο οποίος όμως στάθηκε μοιραίος για μας. Η Αρσεναλ είναι μία καλή ομάδα και μας τιμώρησε στην έδρα μας. Εκεί χάθηκε η πρόκριση. Σίγουρα η φάση του αμφισβητούμενου πέναλτι άλλαξε την ισορροπία, αλλά λάθη συμβαίνουν πάντα. Το σπουδαίο είναι ότι πολλοί φίλοι μας ταξίδεψαν στην Αγγλία για να μας χειροκροτήσουν και τους ευχαριστούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ