Φρέι – «Δύσκολο και σκληρό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Χαίρομαι που θα δω ξανά τον Βαλμπουενά»

Φρέι – «Δύσκολο και σκληρό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Χαίρομαι που θα δω ξανά τον Βαλμπουενά»

Ο Μιχαελ Φρέι μίλησε για την αναμέτρηση της Αντβέρπ με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον πρώην συμπαίκτη του Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Μίχαελ Φρέι έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου της Αντβέρπ ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, με τον Ελβετό να αναφέρει πως το παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους θα είναι δύσκολο και σκληρό.

Παράλληλα στάθηκε και στον Ματιέ Βαλμπουενά, με τον όποιο ήταν συμπαίκτες στη Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη και υπέροχο άνθρωπο.

Οι δηλώσεις του Μίχαελ Φρέι:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι, το Europa League είναι κάτι ιδιαίτερο, είμαστε ευχαριστημένοι που συμμετέχουμε. Δούλεψα και είμαι καλά, δεν είναι θαύμα που είμαι πάλι πίσω αν και περιμέναμε ότι θα έμενα περισσότερο εκτός. Είναι διαφορετική διοργάνωση, σε κάθε ματς θέλω να σκοράρω και να το κάνω και στην Ευρώπη.

Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, θα πρέπει να πολεμήσουμε για τον κάθε πόντο, πρόκειται για σαφώς διαφορετική διοργάνωση σε σχέση με το πρωτάθλημα, αλλά είμαστε έτοιμοι.

Όλα είναι καλά για μένα στην Αντβερπ, βλέπω το κάθε ματς ξεχωριστά, είναι καλό που ξεκινήσαμε καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε. Δεν ξέρω αν θα είναι η πιο δύσκολη αναμέτρηση από τις έξι αυτή με τον Ολυμπιακό, αλλά σαφώς θα είναι πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι.

Είναι πολύ καλό που θα ξαναδώ τον Βαλμπουενά. Είχαμε παίξει μαζί στη Φενέρ και είχαμε άψογη συνεργασία μου είχε δώσει πολλές πάσες. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και υπέροχος άνθρωπος και θα χαρώ πολύ που θα τον συναντήσω ξανά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ