Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού

Πρώτος ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη επί της Αντβέρπ – Στο 1-1 έμειναν Αιντραχτ και Φενερμπχατσέ, στο άλλο ματς του ομίλου.

Ο Ολυμπιακός με την ασύλληπτη γκολάρα του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ στο 87’, επικράτησε με 2-1 της Αντβέρπ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την περιπέτειά του στο φετινό Europa League.

Οι Ερυθρόλευκοι, που είχαν προηγηθεί στο 52’ με τον Ελ Αραμπί, είδαν τους Βέλγους να τους ισοφαρίζουν στο 75’ με τον Σαμάτα, αλλά ο Μολδαβός αριστερός μπακ με την γκολάρα που πέτυχε στο 87’, έδωσε το τρίποντο της νίκης στους Πειραιώτες.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Αιντραχτ έμεινε στο 1-1 με την Φενερμπαχτσέ. Οι Τούρκοι προηγήθηκαν στο 10’ με τον Οζίλ και οι Γερμανοί ισοφάρισαν στο 41’ με τον Λάμερς.

Μετά τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με 3 πόντους. Ακολουθούν οι Αιντραχτ και Φενερμπαχτσέ, που έχουν από έναν βαθμό, ενώ στον πάτο είναι η Αντβέρπ, που ηττήθηκε στο φαληρικό γήπεδο.

Την επόμενη αγωνιστική (30/9), ο Ολυμπιακός παίζει στην Τουρκία με την Φενερμπαχτσέ, ενώ η Αντβέρπ θα υποδεχθεί την Αιντραχτ Φρανφκούρτης.

Τα αποτελέσματα

1η Αγωνιστική

Ολυμπιακός – Αντβέρπ 2-1 (52′ Ελ Αραμπί, 87′ Ρέαμπτσιουκ – 75′ Σαμάτα)
Αϊντραχτ Φρ. – Φενέρμπαχτσε 1-1 (41′ Λάμερς – 10′ Εζίλ)

Η βαθμολογία

1. Ολυμπιακός 2-1 3
2. Φενέρμπαχτσε 1-1 1
3. Αϊντραχτ Φρ. 1-1 1
4. Αντβέρπ 1-2 0

Η επόμενη αγωνιστική (30/9)

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός
Αντβέρπ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ