Ολυμπιακός – Τα ερυθρόλευκα ευρωπαϊκά buzzer beater (vid)

Ολυμπιακός – Τα ερυθρόλευκα ευρωπαϊκά buzzer beater (vid)

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έδωσε στον Ολυμπιακό με... buzzer beater το «τρίποντο» κόντρα στην Αντβέρπ και to10.gr θυμάται όλες τις προηγούμενες φορές που οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάρουν την ευρωπαϊκή νίκη στο... νήμα!

Γκολ και… τέζα! Για ακόμη μία φορά ο Ολυμπιακός πάλεψε μέχρι τέλους και με γκολ του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο 87ο λεπτό κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Αντβέρπ, φτάνοντας έτσι στην πρώτη νίκη του στους φετινούς ομίλους του Europa League.

Ένα γκολ και ένα αποτέλεσμα που θύμισε σε όλους πως ο Ολυμπιακός παλεύει συνεχώς μέχρι τέλους. Μία ακόμη φορά που οι ερυθρόλευκοι παίρνουν μεγάλο αποτέλεσμα στην Ευρώπη με γκολ στα τελευταία λεπτά, κάτι το οποίο αποδεικνύει πως οι Πειραιώτες έχουν στο… αίμα τους πλέον το «know how».

Με τον Πέδρο Μαρτίνς στο τιμόνι, ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει αυτά τα χρόνια να σκοράρει ουκ ολίγες φορές στο φινάλε, με τα αποτελέσματα να αποδεικνύουν τη δουλειά που έχει κάνει τα σχεδόν τρία και πλέον χρόνια που βρίσκεται στο λιμάνι.

Κόντρα σε ομάδες για όλα τα… γούστα! Αντβέρπ, Ερυθρός Αστέρας, Μίλαν, Άρσεναλ και Αϊντχόφεν είναι μερικά από τα… θύματα των ερυθρόλευκων τα τελευταία τρία χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας ο Πορτογάλος τεχνικός.

To10.gr σας δίνει στο… πιάτο όλα τα… buzzer beater του Ολυμπιακού από την ημέρα που ανέλαβε ο Πέδρο Μαρτίνς και σας δίνει την ευκαιρία να ψηφίσετε εσείς το αγαπημένο σας γκολ!

13/12/2018 Ολυμπιακός – Μίλαν 3-1

Μία μεγάλη ευρωπαϊκή αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους που έψαχναν νίκη με 2 γκολ διαφοράς απέναντι στη Μίλαν! Το χρυσό γκολ για τον Ολυμπιακό ήρθε από τον Κώστα Φορτούνη! Ο Έλληνας άσος σκόραρε στο 81ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι και η ομάδα του Μαρτίνς πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τους «32» του Europa League, καθώς επικράτησε με 3-1 απέναντι στη Μίλαν.

11/12/2019 Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 1-0

Παιχνίδι… Do or Die για τον Ολυμπιακό! Οι ερυθρόλευκοι στις 11 Δεκεμβρίου του 2019 είχαν υποδεχθεί τον Ερυθρό Αστέρα και ήθελαν τη νίκη για να πάρουν την πρόκριση στους 32 του Europa League. Μία πάρα πολύ δύσκολη αναμέτρηση όπως αποδείχτηκε… Στο τέλος ωστόσο, η ομάδα του Μαρτίνς λύγισε τους Σέρβους, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα και να γράφει το 1-0 στο 87ο λεπτό.

27/2/2020 Αρσεναλ – Ολυμπιακός 1-2

Μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές νίκες στην ιστορία του Ολυμπιακού. Το… έπος του Emirates! Οι ερυθρόλευκοι κόντρα στην Άρσεναλ για τους «32» του Europa League… Ένα ματς θρίλερ, με την Ευρώπη να υποκλίνεται στον Πέδρο Μαρτινς και τους παίκτες του. Οι Ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 53’ με τον Σισέ και ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα, με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση. Στο 113’ ο Ομπαμεγιάνγκ ισοφάρισε σε 1-1…

Ο Ελ Αραμπί ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα… Ο «κίλερ» του Ολυμπιακού σκόραρε στο 119′ και έδωσε στους ερυθρόλευκους μία μυθική πρόκριση απέναντι στην Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο!

21/10/2020 Ολυμπιακός – Μαρσέιγ 1-0

Το πρώτο παιχνίδι των ομίλων του Champions League. Το ματς με τη Μαρσέιγ έδειχνε να πηγαίνει στη λευκή ισοπαλία… Μέχρι που εμφανίστηκε ο Αχμέντ Χασάν στις καθυστερήσεις!Βαλμπουενά έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Αιγύπτιος επιθετικός με κεφαλιά νίκησε τον Μανταντά. Ένα γκολ που αποδείχθηκε καθοριστικό στην εξέλιξη του ομίλου και ουσιαστικά έδωσε στους Πειραιώτες την πρόκριση στους 32 του Europa League.

25/2/2021 Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός 2-1

Μόλις λίγες ημέρες έχουν περάσει από την τεράστια πρόκριση του Ολυμπιακού μέσα στην Ολλανδία… Παρότι η Αϊντχόφεν κατάφερε να προηγηθεί και μάλιστα με το 2-0 που έψαχνε, οι ερυθρόλευκοι δεν τα έβαλαν κάτω… Και ας είδαν την τύχη να τους γυρνάει την πλάτη δύο φορές… Ο Χασάν φώναξε ξανά «παρών», καθώς ο Αιγύπτιος σκόραρε ακόμη ένα μυθικο γκολ και έδωσε την τεράστια πρόκριση στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς!

16/9/2021 Ολυμπιακός – Αντβέρπ 2-1

Πρεμιέρα ομίλων του Europa League για τον Ολυμπιακό, που είχε να φιλοξενήσει την Αντβέρπ στο Καραϊσκάκη. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο οι Βέλγοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης και έβαλαν σε δύσκολη θέση την ομάδα του Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο έδειξε για ακόμη μία φορά τη νοοτροπία νικητή που έχει χτίσει και βρήκε το μεγάλο γκολ στα τελευταία λεπτά με έναν απρόσμενο πρωταγωνιστή. Ο Ρέαμπτσιουκ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Βρουσάι και με ένα φοβερό τελείωμα με το αριστερό, έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» και έδωσε τη μεγάλη νίκη στον Ολυμπιακό στο 87ο λεπτό, με τους ερυθρόλευκους να φτάνουν σε ακόμη ένα σημαντικό ευρωπαϊκό αποτέλεσμα με… buzzer beater!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ