Πέλκας στους οπαδούς της Φενέρ – «Θα ανταποδώσω τη στήριξη σας για το χαμένο πέναλτι» (vid)

Πέλκας στους οπαδούς της Φενέρ – «Θα ανταποδώσω τη στήριξη σας για το χαμένο πέναλτι» (vid)

Ο Δημήτρης Πέλκας έστειλε μήνυμα στους φίλους της Φενέρμπαχτσε για τη στήριξη που έδειξαν στο πρόσωπο του μετά το χαμένο πέναλτι στο ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μοιραίος αποδείχθηκε ο Δημήτρης Πέλκας στη χθεσινή αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Την ώρα που το σκορ ήταν 1-1 ο Έλληνας άσος έχασε πέναλτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, χάνοντας την ευκαιρία να χαρίσει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του.

Ωστόσο, οι φίλοι της Φενέρ χειροκρότησαν τον 27χρονο μεσοεπιθετικό και σα να μην έφτανε αυτό, τραγούδησαν ρυθμικά το όνομα του, δείχνοντας έτσι τη στήριξη τους προς το πρόσωπο του.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Πέλκας με ανάρτηση του στο instagram τους ευχαρίστησε και δεσμεύτηκε πως θα ανταποδώσει τη στήριξη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο μήνυμα του ο Πέλκας:

«Τραγουδήσατε το όνομά μου ακόμα και όταν έχασα το πέναλτι. Αυτό δείχνει τον σεβασμό και την υποστήριξή σας για μένα. Σίγουρα θα ανταποδώσω αυτήν την υποστήριξη.

Αυτή είναι μόνο η αρχή της σεζόν και ανυπομονούμε για τα επερχόμενα παιχνίδια όπου θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχω αναρρώσει από τον τραυματισμό και έχω επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους υγιής και δυνατός.

Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την υποστήριξη!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ