O Αλεχάντρο Ερνάντεθ σφυρίζει στο Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

O Αλεχάντρο Ερνάντεθ σφυρίζει στο Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

Η UEFA όρισε τον Ισπανό διαιτητή για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρ στην Πόλη για τη 2η αγωνιστική του Europa League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ερχόμενη Πέμπτη (30/9, 19:45) τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη για τη 2η αγωνιστική του Europa League και ψάχνει ένα αποτέλεσμα που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στα νοκ-άουτ. Δυο μέρες πριν το σπουδαίο παιχνίδι των ερυθρόλευκων η UEFA ανακοίνωσε τη διαιτητική ομάδα που ορίστηκε να διευθύνει το ματς.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης με την τούρκικη ομάδα θα είναι ο Ισπανός Αλεχάντρο Φερνάντεθ. Πρόκειται για έναν ρέφερι από την πρώτη κατηγορία της UEFA με δεκάδες παιχνίδια σε πολύ υψηλό επίπεδο, ενώ τη σεζόν 21-22 μετράει 7 ματς σε προκριματικά Champions League, Europa Conference League και La Liga και συνολικά ήταν ρέφερι σε 330 ματς στην καριέρα του. Επιπλέον έχει σφυρίξει ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ, αλλά και Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο, ενώ όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες ήταν διαιτητής μόνο σε ένα ματς της ΑΕΚ για το Europa League κόντρα στη Σεντ Γκάλεν.

Σε εκείνο το ματς στην Ελβετία, η Ένωση είχε επικρατήσει με 1-0 πριν από έναν ακριβώς χρόνο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει σφυρίξει ποτέ ματς του Ολυμπιακού. Όσον αφορά τους βοηθούς του θα ειναι οι επίσης Ισπανοί Χοσέ Ναράνχο και Τεοντόρο Σομπρίνο, ενώ στο VAR θα είναι οι Ρικάρντο Ντε Μπούργκος και Χαβιέ Εστράδα Φερνάντεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ