Δεν προπονήθηκε ο Οζίλ – Δύσκολα θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό!

Δεν προπονήθηκε ο Οζίλ – Δύσκολα θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο Γερμανός ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε σήμερα (29/9) και όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Δύσκολη έως απίθανη θεωρείται η συμμετοχή του Μεσούτ Οζίλ στο αυριανό παιχνίδι της Φενερμπαχτσέ με τον Ολυμπιακό (30/9, 19:45), για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, καθώς ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε σήμερα λόγω ίωσης.

Ο πολύπειρος άσος ταλαιπωρείται από ίωση και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Τουρκία, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με την απουσία του να δημιουργεί πονοκέφαλο στον Βίτορ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος προπονητής, εάν τελικά ο Μεσούτ Οζίλ δεν καταφέρει να αγωνιστεί, δεν θα έχει στη διάθεσή του έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του. Αυτό θα είναι το δεύτερο παιχνίδι που θα χάσει στη φετινή σεζόν ο 32χρονος, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί και στο ματς της 3ης του τουρκικού πρωταθλήματος με την Αλτάι. Παρόλα αυτά η ομάδα του κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Αλτάι, επικρατώντας με 2-0.

Ο Οζίλ φέτος έχει παίξει σε 9 αγώνες, έχοντας 3 γκολ και 1 ασίστ σε 499 λεπτά, ενώ εάν δεν μπορέσει να δώσει το «παρών» στο αυριανό παιχνίδι, θα είναι το δεύτερο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό που χάνει, αφού είχε λείψει και από το περσινό ματς των Ερυθρόλευκων με την Αρσεναλ, για τους «32» του Europa League. Η βρετανική ομάδα είχε έρθει στην Αθήνα για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων χωρίς τον Οζίλ, ο οποίος είχε χάσει τον αγώνα, καθώς βρισκόταν στο πλευρό της γυναικάς του για τη γέννηση του παιδιού του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ