«Τρέλα» για τον Βαλμπουενά (pics+vids)

«Τρέλα» για τον Βαλμπουενά (pics+vids)

Παρά τη στεναχώρια τους για τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, οι οπαδοί της Φενέρ μετά το τέλος της αναμέτρησης, αποθέωσαν τον Ματιέ Βαλμπουενά!

Ο Ολυμπιακός έκανε… πλάκα στην Φενερμπαχτσέ, με την ομάδα του Πειραιά να επικρατεί στο «Σουκρού Σαράτσογλου» με 3-0, για την 2η δεύτερη των ομίλων του Europa League.

Οι οπαδοί της τούρκικης ομάδας, παρά τη στεναχώρια τους για τη βαριά ήττα από τους Ερυθρόλευκους, στο τέλος της αναμέτρησης αποθέωσαν τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 89ο λεπτό, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να παίρνει τη θέση του πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Γιώργου Μασούρα.

Κατά τη διάρκεια της αλλαγής του, όσοι οπαδοί της Φενέρ είχαν παραμείνει στο γήπεδο και δεν είχαν φύγει μετά το 3-0, χειροκρότησαν και αποθέωσαν τον Ματιέ Βαλπουενά. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γάλλος άσος γνώρισε ξανά την αποθέωση, με τον σούπερ σταρ του Ολυμπιακού να πηγαίνει στην κερκίδα και να βγάζει selfies με τους οπαδούς της Φενερμπαχτσέ.

Οι Τούρκοι… ξεγύμνωσαν τον Ματιέ, με τον Βαλμπουενά να ανταποδίδει την αγάπη τους και να τους χαρίζει τη φανέλα του. Απίστευτες σκηνές, με τον κόσμο της τούρκικης ομάδας να υποκλίνεται στο μεγαλείο του 37χρονου.

Δείτε τα βίντεο και τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ