O κόσμος ψήφισε – Μασούρας… δαγκωτό

O κόσμος ψήφισε – Μασούρας… δαγκωτό

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στην Πόλη και οι αναγνώστες του «10» επέλεξαν τον Γιώργο Μασούρα ως MVP των Ερυθρολεύκων κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός έφυγε θριαμβευτής από την Πόλη. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο επικράτησε της Φενέρμπαχτσε με 3-0, έκανε το 2Χ2 στον όμιλο και έκανε άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, η οποία οδηγεί κατευθείαν στους «16» του Europa League.

Η ομάδα του Πειραιά μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το παιχνίδι κόντρα στην Φενέρμπαχτσε των Περέιρα και Πέλκα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να βλέπει αρκετούς ποδοσφαιριστές να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης.

To10.gr μέσω γκάλοπ που διενέργησε σας έδωσε τη δυνατότητα να επιλέξετε ποιος ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν ο κορυφαίος στο Σουκρού Σαράτσογλου. Οι αναγνώστες του «10» λοιπόν αποφάσισαν πως ο Γιώργος Μασούρας των δυο γκολ και της μίας ασίστ, ήταν ο ΜVP, σε ποσοστό 67%.

Στην δεύτερη θέση ψηφίσατε τον Αγκιμπού Καμαρά με ποσοστό 27%, στην τρίτη τον Τικίνιο, ο οποίος άνοιξε λογαριασμό και στο Europa League, με 5%, ενώ στην τέταρτη θέση τον Μαντί Καμαρά, με 1%.

Δείτε τα απoτελέσματα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ