Ο Πορτογαλος Μαρτίνς στο Άιντραχτ – Ολυμπιακός, ο Βέλγος Λάμπρεχτς στο Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ

Ο Πορτογαλος Μαρτίνς στο Άιντραχτ – Ολυμπιακός, ο Βέλγος Λάμπρεχτς στο Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ

Ο Πορτογάλος διαιτητής, Τιάγκο Μαρτίνς ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στη Φρανκφούρτη για την 3η αγωνιστική του Europa League. Ο Βέλγος Έρικ Λάμπρεχτς στο Κοπεγχάγη - ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται την Πέμπτη από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League και η UEFA ανακοίνωσε τον διαιτητή που θα σφυρίξει το ματς/

Αυτός θα είναι ο Πορτογάλος, Τιάγκο Μαρτίνς, ο οποίος θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε ματς ελληνικής ομάδας, μετά το Γρανάδα – ΠΑΟΚ (0-0), την περσινή σεζόν στην Ισπανία. O 41χρονος ρέφερι έχει σφυρίξει πάνω από 260 ματς στην καριέρα του, ενώ φέτος ήταν διαιτητής σε 7 παιχνίδια μέχρι στιγμής σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και Πορτογαλία.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Λουίς Κάμπος και Πέδρο Αλμέιδα, 4ος διαιτητής ο Χέλντερ Μαλχέιρο και στο VAR οι Ζοάο Πινέιρο και Λουίς Γκουντίνιο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πινιέιρο ήταν ο άρχων του αγώνα στην πρόσφατη αναμέτρηση του Δικέφαλου με τη Σλόβαν για το Europa Conference League.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Κοπεγχάγη με την ομώνυμη ομάδα για την 3η αγωνιστική του Europa Conference League, θα διευθύνει ο Βέλγος, Ερικ Λάμπρεχτς. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ριέν Βανιζέρε και Γιο ντε Βερντ, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Βέλγος Νέιθαν Βερμπούμεν.

Ο 37χρονος Βέλγος ρέφερι δεν έχει διευθύνει παιχνίδι ελληνικής ομάδας στο παρελθόν σε επίπεδο ανδρών, καθώς έχει σφυρίξει παιχνίδι της Εθνικής Κ17 και της Κ19 του Ολυμπιακού στο Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ