Διατηρήθηκε στην κορυφή ο Ερυθρός Αστέρας (1-1) – Μοιρασιά για Λάτσιο και Μαρσέιγ (0-0, vid)

Διατηρήθηκε στην κορυφή ο Ερυθρός Αστέρας (1-1) – Μοιρασιά για Λάτσιο και Μαρσέιγ (0-0, vid)

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν κατάφερε να νικήσει στη Δανία τη Μίντιλαντ (1-1) αλλά διατηρήθηκε στην κορυφή του 6ου ομίλου του Europa League, ενώ Λάτσιο και Μαρσέιγ ήρθαν ισόπαλες (0-0) για τον 5ο όμιλο.

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και τη Μίντιλαντ στη Δανία (1-1) για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa League, με τους Σέρβους να διατηρούνται στην κορυφή με 7 βαθμούς, ενώ ακολουθεί με 6 βαθμούς η Μπράγκα που πήρε εκτός έδρας νίκη με 1-0 της Λουντογκόρετς.

Η Μίντιλαντ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, έχασε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τους Σίστο (33′, 43′) και Ντάιρ (34′) αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα, με τον Ίβανιτς στο 58′ να κάνει το 0-1.

Οι Δανοί αντέδρασαν στη συνέχεια και έφεραν το ματς στα ίσα, με τον Ντάιρ να σκοράρει στο 78′ και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Λάτσιο-Μαρσέιγ 0-0

Για τον 5ο όμιλο, το ματς ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Μαρσέιγ στο Ολίμπικο έληξε χωρίς νικητή (0-0), με τους Λατσιάλι να έχουν 4 βαθμούς και τους Γάλλους να ακολουθούν με έναν βαθμό λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν ευκαιρίες, αλλά ο Λουίζ Φελίπε στο 34′ δεν κατάφερε να βρει στόχο, ενώ στο 35′ ο Λόπεζ σταμάτησε το σουτ του Φελίπε Άντερσον. Η Μαρσέιγ απάντησε στις ευκαιρίες, με τον Ουντέρ να δοκιμάζει το δυνατό σουτ, αλλά ο Στρακόσια έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η Λάτσιο πέτυχε γκολ στο 58′ με τον Ιμόμπιλε αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ ο 31χρονος επιθετικός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο 70′. Η ομάδα του Σάρι έχασε τρομερή ευκαιρία στο 87′, με τον Λόπεζ να σταματάει σωτήρια το σουτ του Πέδρο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League:

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Φενερμπαχτσέ-Αντβέρπ 2-2
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Ολυμπιακός (22:00)

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Λάτσιο-Μαρσέιγ 0-0
Λοκομοτίβ Μόσχας-Γαλατασαράι (22:00)

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Λουντογκόρετς-Μπράγκα 0-1
Μίντιλαντ-Ερυθρός Αστέρας 1-1

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Σέλτικ-Φερεντσβάρος 2-0
Μπέτις-Λεβερκούζεν 1-1

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Ραπίντ Βιέννης-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-1
Γουέστ Χαμ-Γκενκ (22:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ