Μεγάλη ζημιά στην Άιντραχτ ενόψει Ολυμπιακού

Μεγάλη ζημιά στην Άιντραχτ ενόψει Ολυμπιακού

Δεν προπονήθηκαν οι Κόστιτς και Χρούστιτς και κινδυνεύουν να χάσουν το ματς στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (4/11, 19:45) στο Καραϊσκάκη την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τους Γερμανούς να έρχονται στην Αθήνα με σημαντικά προβλήματα.

Ο Όλιβερ Γκλάσνερ είδε τον καλύτερο του παίκτη, Φίλιπ Κόστιτς και τον Αϊντίν Χρούστιτς να μην προπονούνται στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του στη Γερμανία και είναι εξαιρετικά αμφίβολοι ενόψει του αυριανού ματς στο φαληρικό γήπεδο. Ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας έχει διπλό πονοκέφαλο και περιμένει να δει πως θα είναι οι δυο ποδοσφαιριστές του τις επόμενες ώρες, με τη συμμετοχή τους να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Ο Κόστιτς εφόσον δεν προλάβει να είναι έτοιμος θα είναι και η μεγαλύτερη απώλεια για τον Γκλάσνερ, αφού πρόκειται για τον πιο ποιοτικό παίκτη της Άιντραχτ και εκείνον που είχε δημιουργήσει πολλούς «μπελάδες» από τα αριστερά και στο πρώτο ματς στη Φρανκφούρτη.

Από την άλλη, ο Αυστραλο-βόσνιος κεντρικός μέσος είναι σημαντικό «γρανάζι» μεν για τους Γερμανούς, αλλά το πιθανό «κενό» του θα βρεθεί τρόπος να καλυφθεί από τον Γκλάσνερ. Η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί και αφού φτάσει η αποστολή στην Αθήνα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Άιντραχτ κατόπιν απόφασης του προπονητή της δεν θα προπονηθεί στο Καραϊσκάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ