Διπλό με ανατροπή από την «άσπρη βούλα» για τη Νάπολι (1-4) – Ματσάρα δίχως νικητή στο Γκενκ (2-2)

Διπλό με ανατροπή από την «άσπρη βούλα» για τη Νάπολι (1-4) – Ματσάρα δίχως νικητή στο Γκενκ (2-2)

Η Νάπολι πέρασε με το διπλό από τη Βαρσοβία, επικρατώντας με 1-4 της Λέγκια, με δύο γκολ να έρχονται από το σημείο του πέναλτι και ανέβηκε στην κορυφή του 3ου ομίλου. Γκενκ και Γουέστ Χαμ έμειναν στο 2-2, σε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.

Η Νάπολι ήταν αυτή που έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στη Λέγκια Βαρσοβίας και βγάζοντας όλη την ποιότητά της στον αγωνιστικό χώρο, έφυγε με το εμφατικό 4-1 από την Πολωνία. Ο Εμρέλι έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο 10΄. αλλά το δεύτερο 45λεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Σπαλέτι, η οποία πέτυχε δύο γκολ από την «άσπρη βούλα» στο 51΄ και το 75΄ με τους Ζιελίνσκι και Μέρτενς για να πάρει το προβάδισμα.

Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, σημειώνοντας άλλα δύο τέρματα, με τον Λοσάνο να κάνει το 3-1 στο 79΄ και τον Ουνάς να διαμορφώνει στο 90΄ το τελικό σκορ. Με αυτή τη νίκη, οι Ναπολιτάνοι ανέβηκαν στην κορυφή του 3ου ομίλου με 7 βαθμούς, ξεπερνώντας τη Λέγκια που έμεινε στους 6.

Σε παιχνίδι για τον 8ο όμιλο, Γκενκ και Γουέστ Χαμ χάρισαν μια όμορφη «παράσταση» με το τελικό 2-2 να αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους, αν και έχασαν τη νίκη στο 88΄, με τον Σούτσεκ να σκοράρει σε λάθος εστία. Οι Βέλγοι προηγήθηκαν με τον Πέιντσιλ στο 5΄, αλλά ο Μπεν Ραχμά μετατράπηκε στον απόλυτο πρωταγωνιστή για τα «σφυριά», πετυχαίνοντας δύο γκολ (59΄, 82΄), τα οποία όμως δεν αποδείχθηκαν αρκετά για να δώσουν το τρίποντο που θα έδινε την πρόκριση από αυτή την αγωνιστική στην ομάδα του.

Η Γουέστ Χαμ παρ΄ όλα αυτά έχει 10 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές, με την Γκενκ να έχει 4 και να κινδυνεύει να χάσει τη δεύτερη θέση από μία εκ των Ραπίντ Βιέννης ή Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα των οχτώ παιχνιδιών που ξεκίνησαν στις 19:45

Μπρόντμπι – Ρέιντζερς 1-1

Λιόν – Σπάρτα Πράγας 3-0

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Στουρμ Γκρατς 1-1

Μονακό – Αϊτχόφεν 0-0

Λέγκια Βαρσοβίας – Νάπολι 1-4

Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2

Γαλατασαράι – Λοκομοτίβ Μόσχας 1-1

Γκενκ – Γουέστ Χαμ 2-2

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ