Ολυμπιακός – Το πρησμένο πόδι του Όλεγκ και ο Καμαρά…

Ολυμπιακός – Το πρησμένο πόδι του Όλεγκ και ο Καμαρά…

Οι πόνοι στο τραυματισμένο πόδι του Ρέαμπτσιουκ, ο Καμαρά και τα νέα πρόσωπα με τον Ιωνικό

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και… θαύμα. Πως δηλαδή όχι μόνο δεν αποχώρησε από το παιχνίδι αλλά συνέχισε να αγωνίζεται παρά τους έντονους πόνους έως το φινάλε της αναμέτρησης. Και μόνο αυτό αρκεί για να εισπράξει τα «μπράβο» ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που υπό νορμάλ συνθήκες και αν οι διαιτητές δεν είχαν… χάσει το VAR και μαζί την φάση, θα είχε «πάρει» την κόκκινη κάρτα του Μπαρκόκ και θα είχε διαμορφώσει πολύ πιο ευνοϊκά δεδομένα στο ματς για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ρέαμπτσιουκ που τον βρήκε η επόμενη μέρα του αγώνα με το πόδι του πρησμένο από το «εγκληματικό» χτύπημα του Μπαρκόκ στον αστράγαλο. Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα για τον Μολδαβό αμυντικό που από την άλλη όμως έχει να αντιμετωπίσει τους έντονους πόνους και είναι δεδομένο πως θα μείνει για ένα διάστημα στα… πιτς.

Δεν υπάρχει από την άλλη κάτι ανησυχητικό για τον Μαντί Καμαρά που αποχώρησε από το ματς λίγο πριν το φινάλε του αγώνα με πόνους στον ώμο. Ο Αφρικανός μέσος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Μαρτίνς για το ματς της Κυριακής με τον Ιωνικό στο Καραϊσκάκη.

Εκεί όπου ο Πορτογάλος τεχνικός θα προχωρήσει σίγουρα σε αλλαγές στο βασικό σχήμα με πρώτη την επιστροφή του Σισέ σε αυτό αντί του Μπα που δεν κατάφερε στα δύο ματς που αγωνίστηκε, με Παναιτωλικό και Άιντραχτ να πιάσει καλή απόδοση.

Ο Καρμπόβνικ επίσης αναμένεται να πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας την ώρα που ο Κούντε και ο Γκάρι Ροντρίγκες διεκδικούν με σοβαρές πιθανότητες θέση στην 11αδα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν σήμερα αποθεραπεία με την αυριανή προπόνηση να δείχνει κάποιες από τις σκέψεις του Μαρτίνς για το ματς με τον Ιωνικό που το τρίποντο είναι απαραίτητο ώστε να πάει με ηρεμία στη διακοπή ο Ολυμπιακός, συνεχίζοντας να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ