Απίστευτες καταστάσεις στη Φενέρμπαχτσε – Ιμάμης και… κριάρι πριν τα ματς με Γαλατά και Ολυμπιακό!

Απίστευτες καταστάσεις στη Φενέρμπαχτσε – Ιμάμης και… κριάρι πριν τα ματς με Γαλατά και Ολυμπιακό!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League θυσίασε κριάρι και έφεραν ιμάμη να ευλογήσει τα τέρματα της ομάδας.

Μυθικά πράγματα στη Φενέρμπαχτσε, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στην Γαλατασαράι!

Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα, παραπαίει το τελευταίο διάστημα, μετρώντας μόλις μια νίκη σε έξι αναμετρήσεις, με τους διοικούντες να βρίσκουν μια πρωτότυπη λύση προκειμένου να… ξορκίσουν το κακό.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλί Κοτς, θεώρησε πως ένα κριάρι και ένας ιμάμης θα βάλουν… φρένο στην αγωνιστική κατρακύλα της Φενέρ.

Τι έκανε λοιπόν; Θυσίασε ένα κριάρι, ενώ στη συνέχεια κάλεσε ιμάμη στην προπόνηση για να ευλογήσει τα τέρματα ώστε να μη δέχεται γκολ η ομάδα του Βίτορ Περέιρα. Φυσικά, δεν έμεινε μόνο εκεί, διαβάζοντας και ευχές για να πετύχουν πολλά γκολ οι παίκτες της Φενέρ.

Στην Τουρκία έχει δημιουργηθεί μέγας σάλος, ενώ ο ιμάμης είπε στον Αλί Κοτς πως: «Δεν κάνω μαγικά ούτε λύνω μάγια. Διαβάζω τους στίχους του Αλλάχ και προσεύχομαι για να προστατευτείς από το κακό μάτι».

Η ομάδα της Πόλης αντιμετωπίζει την Κυριακή την Γαλατασαράι, ενώ την Πέμπτη (25/11) θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ