Στο Φάληρο για τον «νέο Τσιμίκα» η Λίβερπουλ – Η Γιουβέντους, η πλούσια Νις, οι θαυμαστές του Μασούρα και η… Κορέα!

Στο Φάληρο για τον «νέο Τσιμίκα» η Λίβερπουλ – Η Γιουβέντους, η πλούσια Νις, οι θαυμαστές του Μασούρα και η… Κορέα!

Αφίξεις από όλη την Ευρώπη για τον Ολυμπιακό, τον Αγκιμπού και όχι μόνο. Αλλά και άφιξη έκπληξη από τον... Πάουλο Μπέντο!

Δεν αποτελεί έκπληξη. Είναι σύνηθες φαινόμενο, πλέον, κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης να «εγκαθίστανται» στις εξέδρες του Γεώργιος Καραϊσκάκης. Και δεν θα μπορούσε να αποτελέσει έκπληξη ότι αυτό θα συμβεί και στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε. Μια αναμέτρηση τεράστιου ενδιαφέροντος, απέναντι σε δύο ομάδες που έχουν «υλικό» που εξιτάρει και προκαλεί το ενδιαφέρων ομάδων από τα μεγάλα πρωταθλήματα, αλλά και συλλόγων με «βαθιά» πορτοφόλια.

Πάμε, λοιπόν, να αρχίσουμε την καταμέτρηση, για να δούμε ποιες είναι οι ομάδες που έχουν στείλει εκπροσώπους στην Ελλάδα. Αλλά και για να γίνει αντιληπτό πόσο μεγάλο ενδιαφέρον προκαλούν οι παίκτες του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Από την Ιταλία, θέση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης έχουν κλείσει η Γιουβέντους και η Τορίνο, ενώ πηγές αναφέρουν πως πιθανότατα θα βρεθεί και εκπρόσωπος της Σασουόλο.

Από την Αγγλία έρχεται στο Φάληρο μια ομάδα που έχει συνδεθεί με έντονο ενδιαφέρον (και επαφές με τον μάνατζερ του) Αγκιμπού Καμαρά. Ο λόγος, βεβαίως για τη Λίβερπουλ, η οποία μετά τον Τσιμίκα, φαίνεται ότι κοιτάζει με ενδιαφέρον το νέο μεγάλο πρότζεκτ των Ερυθρόλευκων. Από το Νησί, ωστόσο, έρχεται και εκπρόσωπος της Μπρέντφορντ, πιθανότατα για γενικό σκάουτινγκ. Ή ίσως και… ειδικό, καθώς πέραν του Αγκιμπού, λέγεται ότι τα μάτια θα είναι στραμμένα στον Γιώργο Μασούρα. Αλλά και στους Μάντι Καμαρά και Πάπε Σισέ.

Στην Ελλάδα, ωστόσο, έχει έρθει κι ένα κορυφαίο στέλεχος μίας εκ των πλουσιότερων ομάδων του κόσμου. Ο λόγος για τον διευθυντή ποδοσφαίρου της γαλλικής Νις, Ζουλιάν Φουρνιέ, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας με σκοπό να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρ, αλλά και να έχει επαφές με τους ανθρώπους των Πειραιωτών. Επί διαφόρων θεμάτων. Και για όποιον έχει αμφιβολίας, αναφορικά με την αγοραστική δύναμη της ομάδας της Νίκαιας, αξίζει να αναφέρουμε ότι εδώ και λίγα χρόνια ανήκει στην εταιρεία INEOS, του πιο πλούσιου Βρετανού, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ. Υπάρχει επίσης ένα σενάριο για άφιξη της Μπορντό

Πριν κλείσουμε, ωστόσο, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα δώσει το παρόν και εκπρόσωπος μιας ασυνήθιστης ομάδας. Συγκεκριμένα, η εθνική ομάδα της Νοτίου Κορέας ενημέρωσε ότι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα παραβρεθεί μέλος του τεχνικού επιτελείου του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της ασιατικής χώρας, με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό της Φενέρ, Μιν-Τζάε Κιμ. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι προπονητής της Νοτίου Κορέας είναι ο Πάουλο Μπέντο, πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ