Μαρινάκης – «Είμαστε όλοι περήφανοι και χαρούμενοι, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

Μαρινάκης – «Είμαστε όλοι περήφανοι και χαρούμενοι, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

Το μήνυμα του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για τη χθεσινοβραδινή νίκη επί της Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε χθες (25/11) άλλη μια σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά, με την αρμάδα του Πέδρο Μαρτίνς να επικρατεί της Φενέρμπαχτσε με 1-0. Ετσι, οι πρωταθλητές Ελλάδας εξασφάλισαν τη δεύτερη θέση του ομίλου, ενώ διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες τους και για την πρωτιά.

Με ανάρτησή του στα social media, ο ηγέτης των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του, ξεχωριστό μήνυμα για τη νέα μεγάλη νίκη της ομάδας.

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι για μια ακόμα μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού μας στην Ευρώπη! Μία ξεχωριστή βραδιά σε ένα κατάμεστο Καραϊσκάκη, γεμάτο παλμό και συναίσθημα! Είμαστε όλοι υπερήφανοι γι’ αυτό το αποτέλεσμα και την πορεία της ομάδας μας! Συνεχίζουμε όλοι μαζί δυνατά με πίστη! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!», αναφέρει στα social media ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Θυμίζουμε, πως ο ηγέτης του Ολυμπιακού είχε επισκεφθεί το προπονητικό κέντρο στον Ρέντη πριν τις κρίσιμες αναμετρήσεις με ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και Φενέρμπαχτσε για τους ομίλους του Europa League. Με την αρμάδα του Πέδρο Μαρτίνς να κάνει το 2/2, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση.

Δείτε την ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για το τρίποντο επί της ομάδας του Βίτορ Περέιρα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ