ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Η Αταλάντα αγνοεί τη νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς (0-3-2) που έδωσε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Έβαλε… δύσκολα στη Γιουβέντους, την Κυριακή, με αποτέλεσμα να αναδειχθούν ισόπαλες με 1-1, στο Μπέργκαμο, με την αντίπαλο να πετυχαίνει μάλιστα το τέρμα της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Βρίσκεται στον… δρόμο του Ολυμπιακού ερχόμενη από το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού στη φάση των ομίλων τερμάτισε 3 η σε όμιλο με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βιγιαρεάλ και Γιούνγκ Μπόις. Αρκετά τα θέμα απουσιών
που έχει να διαχειριστεί ο τεχνικός της, αφού οι Ζαπάτα, Ίλισιτς και Παλομίνο δεν είναι διαθέσιμοι.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού απέχει εννέα βαθμούς από τον 2 ο ΠΑΟΚ. Την Κυριακή, η ομάδα του Μαρτίνς επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ χάρη σε γκολ του Εμβιλά. Οι ερυθρόλευκοι πήραν την πρόκριση από τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, αφού τερμάτισαν στη 2 η θέση του ομίλου, κάτω από την Άιντραχτ, προσπερνώντας τις Φενέρμπαχτσε και Αντβέρπ. Για τους ερυθρολεύκους, εκτός έμεινε ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ο. Μπα, Σισέ, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκλης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Ονιεκουρού, Α. Καμαρά, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αταλάντα και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 της Πέμπτης.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς: «Είμαστε εδώ για να προκριθούμε – Η Αταλάντα έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια»

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στο μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αταλάντα για τη φάση των «32» του Europa League, τονίζοντας πως οι «Ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο Μπέργκαμο για την πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τι περιμένει να δει διαφορετικό στο αυριανό ματς με την Αταλάντα: «Δεν μου άρεσε το δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Πιο συγκεντρωμένοι. Να μην
κάνουμε τόσα λάθη. Να έχουμε μια πιο συμπαγή άμυνα. Θα πρέπει να έχουμε περισσότερη ένταση στο παιχνίδι μας, γιατί θα βρούμε απέναντί μας μια ομάδα που έχει πάρα πολύ καλή φυσική κατάσταση».

Για το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι γίνεται εκτός έδρας: «Τα πράγματα στο Europa League δεν είναι καινούργια για εμάς. Εχουμε την εμπειρία. Τώρα δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο εάν παίζεις εντός ή εκτός έδρας. Παίζουμε μετά από δύο μήνες και έχουμε πολλή όρεξη και μεγάλη επιθυμία.

Θέλουμε να δείξουμε τις δυνατότητές μας. Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε πολύ μεγάλη θέληση να επιστρέψουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Ανυπομονούμε να παίξουμε ξανά ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Για την Αταλάντα: «Μια ομάδα που παίζει με πάρα πολύ καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης,. Πολύ γρήγορη, πολύ καλη στην επίθεση. Πολύ δυνατή. Δεν επιτρέπει στον αντίπαλό της να πάρει την μπάλα. Είναι ένας δυνατός και δύσκολος αντίπαλος».

Για το γεγονός ότι η Αταλάντα τα πηγαίνει καλύτερα εκτός έδρας παρά εντός: «Για έναν προπονητή δεν είναι ευχάριστο να βλέπει την ομάδα του να έχει πολλά παιχνίδι να κερδίσει εντός έδρας. Η Αταλάντα είναι μια ομάδα που έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία, αλλά και στην Ευρώπη. Δεν μετράει για εμάς τι κάνει εντός έδρας ή εκτός έδρας. Ξερουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Οσο δυνατή και αν είναι, όμως, έχει και αυτή τα αδύνατα σημεία της. Αυτά θα προσπαθήσουμε να τα εκμεταλλευτούμε. Εχουμε μεγάλη επιθυμία και ανυπομονησία να παίξουμε στην Ευρώπη. Περιμένουμε το αυριανό παιχνίδι με μεγάλη όρεξη. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Αυτό το χρωστάμε στον κόσμο που θα βρεθεί αύριο εδώ και θα είναι μαζί μας, για να μας στηρίξει».

Για το θα ζητούσε από το αυριανό παιχνίδι: «Τη νίκη. Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου αλλά έχουμε έρθει εδώ για να προκριθούμε. Αυτό νιώθουμε και γι’ αυτό έχουμε έρθει».

Για την κατάργηση του κανονισμού του εκτός έδρας γκολ και εάν αλλάζει τα σχέδια του Ολυμπιακού: «Όχι, δεν αλλάζει τα σχέδιά μας. Ο νέος κανονισμός είναι δίκαιος. Ευνοούνται οι καλές ομάδες, αυτές που παίζουν καλύτερα. Νομίζω ότι είναι πολύ δίκαιο. Ο Ολυμπιακός στη φάση των προκριματικών ήταν θύμα αυτής της αλλαγής. Παρόλο που μας επηρέασε αρνητικά, νομίζω ότι ήταν μια δίκαιη αλλαγή».

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Σισέ: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, είμαι έτοιμος να παίξω»

Ο Σισέ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν προετοιμαστεί για τη μάχη με την Αταλάντα και επισήμανε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί και να δώσει τα πάντα για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός ότι η Αταλάντα έχει τον τίτλο του φαβορί για την πρόκριση: «Σε αυτή τη διοργάνωση δεν υπάρχουν φαβορί. Είναι πάρα πολύ καλή και δυνατή ομάδα η Αταλάντα. Και εμείς όμως είμαστε πολύ δυνατή ομάδα. Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την Αταλάντα: «Ξερουμε πολύ καλά πως παίζει η Αταλάντα. Την έχουμε παρακολουθήσει. Είναι καλή και δυνατή ομάδα. Δεν θα είναι εύκολα παιχνίδια, όμως, εμείς είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτές τις αναμετρήσεις. Έχουμε προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον δύσκολο αντίπαλο».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Δεν μου λείπει κάτι. Έχω επιστρέψει εδώ και αρκετές μέρες στις προπονήσεις. Γνωρίζω τους συμπαίκτες μου και το παιχνίδι μας. Ημουν στην αποστολή και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είμαι εδώ για να δώσω τα πάντα για την ομάδα μου».

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ